کاهش بهای جهانی نفت

دوشنبه 5 آبان 1399
08:52
کاهش بهای جهانی نفت افزایش شیوع بیماری کووید-19 نگرانی‌ها را درباره تأثیر آن بر بازار طلای سیاه تشدید کرده است.

العالم- آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، صبح روز دوشنبه سیر نزولی بهای جهانی نفت همچنان ادامه یافت و نگرانی‌ها را درباره تأثیر اوج‌گیری شیوع کووید-19 بر تقاضا برای طلای سیاه تشدید کرد. در نخستین روز کاری از هفته جاری (دوشنبه)، بهای جهانی نفت حدود 2 درصد نزول را تجربه کرده است.
صبح امروز بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با 70 سنت کاهش (معادل 1.7 درصد) به 41 دلار و 7 سنت رسید. هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت (پایه آمریکا) نیز با 69 سنت کاهش (معادل 1.7 درصد)، 39 دلار و 16 سنت معامله شد. هر دو شاخص هفته گذشته به ترتیب 2.7 و 2.5 درصد سقوط را متحمل شده بودند.
افزایش کم‌سابقه مبتلایان به کووید-19 طی 24 ساعت در کشورهایی نظیر آمریکا و فرانسه، نگرانی‌ها را در خصوص تأثیر این وضع بر تقاضا برای نفت تشدید کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود