گفت‌و‌گوی وزیرخارجه رژیم صهیونیستی با همتای روس درباره ایران

دوشنبه 5 آبان 1399
19:57
گفت‌و‌گوی وزیرخارجه رژیم صهیونیستی با همتای روس درباره ایران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت که در دیدار با وزیر خارجه روسیه درباره ایران و حزب‌الله رایزنی کرده است.

العالم - اروپا

«گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی،‌ شامگاه امروز (دوشنبه)، در حساب توئیتری خود خبر داد که با «سرگئی لاوروف»‌ وزیر خارجه روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرده است.

گابی اشکنازی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت که در سفر به آتن پایتخت یونان با وزیر امور خارجه روسیه دیدار کرده است.

او در ادامه گفت که در این دیدار، بر لزوم جلوگیری از حضور نظامی ایران در سوریه و انتقال سلاح به حزب‌الله لبنان تأکید کرده‌ است.

اشکنازی در ادامه همچنین افزود که با لاوروف درباره مبارزه با شیوع ویروس کرونا نیز گفت‌‌و‌گو کرده است.

اظهارات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در حالی علیه ایران مطرح شده است که حملات پیاپی این رژیم علیه مواضع ارتش سوریه بارها با هشدار دمشق مواجه شده است و مسکو نیز از این حملات انتقاد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است


واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟