آنکارا: ماکرون شیوه فاشیست‎‌ها را علیه مسلمانان در پیش گرفته است

سه شنبه 6 آبان 1399
02:58
آنکارا: ماکرون شیوه فاشیست‎‌ها را علیه مسلمانان در پیش گرفته است
ریاست جمهوری ترکیه در پی مواضع ضد اسلامی رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد که ماکرون با انگیزه‌های سیاسی شیوه فاشیست‌‌ها را علیه مسلمانان در پیش گرفته است.

العالم-اروپا

«فخر الدین الطون» رئیس اداره ارتباط ریاست جمهوری ترکیه در صفحه توئیتر خود با انتقاد از اظهارات امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در حمایت از اهانت‌های صورت گرفته در این کشور به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) گفت که ماکرون شیوه فاشیستی را علیه مسلمانان در پیش گرفته است.

رئیس اداره ارتباط ریاست جمهوری ترکیه نوشت: اظهارات ضد اسلامی رئیس جمهور فرانسه نشان دهنده رویکرد سیاسی جدید و ناامید کننده اروپا است.

فخرالدین الطون افزود: ماکرون سرسختانه تلاش می‌کند تا رهبری اروپا را در دست بگیرد و اسلام هراسی و نفرت را تبلیغ کند و رجب طیب اردوغان را مورد هجمه خود قرار داد.

وی تصریح کرد: ماکرون نه تنها تبعیض علیه مسلمانان را در فرانسه و سایر کشورهای اروپایی تبلیغ می‌کند، بلکه از این طریق بری تحقق اهداف سیاسی خود تلاش می‌کند. رئیس جمهور فرانسه سناریوی قدیمی فاشیسم را که یهودیان اروپا را هدف قرار داده است، دنبال می‌کند.

رئیس اداره ارتباط ریاست جمهوری ترکیه گفت: ما باید به مجازات چنین شخصیت‌های غیر مسئولی روی بیاوریم. سیاستمدارنی چون ماکرون از هر فرصتی برای محکوم کردن دیانت‌ها استفاده می‌کنند تا با آن بر شکست‌های خود در عرصه سیاست داخلی سرپوش بگذارند.

رئیس جمهور فرانسه اخیرا با اعلام حمایت خود از نشریه هایی که کاریکاتورهای موهن علیه مقدسات اسلامی و پیامبر گرامی اسلام (ص) منتشر کرده‌اند، گفت که مانع این کار آنها نخواهد شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت


شکایت ایران از آمریکا به دیوان داوری لاهه


وزیر امور خارجه به هند سفر می‌کند


ضربه سازمان اطلاعات سپاه به ۵ شبکه قاچاق سلاح رژیم صهیونی


ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از ۲۶ اردیبهشت به ۷ تا ۱۳ تغییر کرد


تنگه هرمز موضوع نشست وزیران دارایی کشورهای بریکس


انجام رزمایش قائد شهید رزمایش سپاه تهران بزرگ


هاآرتص: اسرائیل از کاربران استارلینک جاسوسی می‌کند


راه‌اندازی کریدور اتصالی چین به اروپا از مسیر ایران