انتقال 22 زندانی ایرانی از عراق به کشور

دوشنبه 12 آبان 1399
09:57
انتقال 22 زندانی ایرانی از عراق به کشور کاردار ایران در عراق اعلام کرد: قرار است  امروز (دوشنبه)  22 نفر از شهروندان ایرانی که در عراق زندانی بودند ، برای گذراندن ادامه دوران حبس‌شان  از عراق به ایران منتقل ‌شوند. 

العالم- عراق

سید موسی علیزاده طباطبایی در این ارتباط افزود: مدت حکم اکثر این زندانیان از ۲ تا ۱۰ سال حبس بوده که آنها یک چهارم زمان حبس خود را گذرانده‌اند .
این دیپلمات کشورمان در عراق با بیان اینکه این امر در پی رایزنی‌های فشرده سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق به خصوص ایرج مسجدی، سفیر کشورمان در این کشور همسایه با مقامات دادگستری عراق از جمله رئیس قوه قضاییه و دادگستری عراق صورت انجام می‌شود، افزود : این انتقال بر اساس ماده ۳ توافقنامه همکاری حقوقی و قضایی ایران و عراق انجام می‌شود .

طباطبایی همچنین اظهار کرد: جرم اکثر این زندانیان ورود غیرقانونی به عراق، حمل مواد مخدر و سرقت بوده است که این جرایم در عراق با مجازات های سنگینی همراه است .
بر اساس این گزارش انتقال این زندانیان در روز دوشنبه با حضور نمایندگان دادگستری عراق و وکیل و نماینده سفارت ایران در این کشور در مرز شلمچه انجام می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

چین به دنبال تجهیز نیروهای خود به استانداردهای پیشرفته جهانی


عزم ایران برای تقویت پیوندهای اقتصادی با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا


زخمی شدن یک سرباز ارتش لبنان توسط رژیم صهیونیستی


افزایش سهم تجارت ایران و هند در دستور کار وزارت صمت


تشدید اختلال روانی و خودکشی۶۶ نظامی ارتش اشغالگر +فیلم


۳۰۰ کودک در ۳۰۰ روز؛ گزارش یونیسف از شهادت روزانه کودکان غزه در دوران آتش‌بس


نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد