واکنش بازار طلا با بالا رفتن احتمال پیروزی ترامپ

چهارشنبه 14 آبان 1399
18:12
واکنش بازار طلا با بالا رفتن احتمال پیروزی ترامپ ازآنجاییکه با پیروزی ترامپ، بسته کمک مالی کرونایی و محرک های اقتصادی آمریکا به در بسته می خورد، قیمت طلا در معاملات امروز کاهش یافت.

العالم - آمریکا

به دنبال انتخابات تنگاتنگ ریاست جمهوری در آمریکا، قیمت طلا با تقویت ارزش دلار در معاملات امروز کاهش یافت.

هر اونس طلا با 1.80 دلار کاهش به 1907.37 دلار کاهش یافت.

هان تان، تحلیلگر بازار گفت: «افزایش سریع ارزش دلار، فشار کاهشی به طلا متحمل کرد.»

«با توجه به اینکه پیروزی بایدن در هاله‌ای از ابهام است، یک سنای تقسیم شده هر راهی برای تصویب محرک های جدید اقتصادی آمریکا را کند می کند. چنین چشم اندازی توانایی طلا برای افزایش در حال حاضر را کاهش می دهد.»

ترامپ در ایالات نبرد فلوریدا ، اوهایو و تگزاس پیروز شد، درحالی که جو بایدن اعلام کرد با به دست آوردن رای مناطق شمال شرق آمریکا در مسیر پیروزی به سوی کاخ سفید است.

هارشال باروت، تحلیلگر بازار گفت: «اعتمادی که فعالان بازار قبلاً نسبت به یک نتیجه واضح داشتند، در حال از بین رفتن است.»

باروت گفت: «البته یک سری سرمایه گذاران استراتژیست هستند که در زمان کاهش های بزرگ شروع به خرید می کنند و هنوز هم بلاتکلیفی بسیاری در مورد اقتصاد جهان به علت افزایش شمار مبتلایان و اعمال محدودیت های جدید وجود دارد.»

ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای بین المللی 0.6 درصد افزایش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی دولت: مذاکرات و دیپلماسی در امتداد میدان است


چین آمریکا را عامل اصلی بن‌بست کنونی مذاکرات هسته‌ای دانست


بلژیک خواستار تعلیق همکاری اتحادیه اروپا با تل آویو شد


تصویب طرح تثبیت حاکمیت ایران در تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی


یورش صهیونیست‌ها به مناطقی در جنوب سوریه


ترامپ دمدمی‌مزاج با ملتی دارای قدرت تا‌ب‌آوری مواجه است


دیدار جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با عراقچی


سه کشور اروپایی خواستار اقدامات تجاری علیه تل‌آویو شدند


نفتکش ایرانی با حمایت عملیاتی ارتش وارد آب‌های سرزمینی شد


چین خواستار پایبندی به آتش‌بس در خاورمیانه شد