واکنش بازار طلا با بالا رفتن احتمال پیروزی ترامپ

چهارشنبه 14 آبان 1399
18:12
واکنش بازار طلا با بالا رفتن احتمال پیروزی ترامپ ازآنجاییکه با پیروزی ترامپ، بسته کمک مالی کرونایی و محرک های اقتصادی آمریکا به در بسته می خورد، قیمت طلا در معاملات امروز کاهش یافت.

العالم - آمریکا

به دنبال انتخابات تنگاتنگ ریاست جمهوری در آمریکا، قیمت طلا با تقویت ارزش دلار در معاملات امروز کاهش یافت.

هر اونس طلا با 1.80 دلار کاهش به 1907.37 دلار کاهش یافت.

هان تان، تحلیلگر بازار گفت: «افزایش سریع ارزش دلار، فشار کاهشی به طلا متحمل کرد.»

«با توجه به اینکه پیروزی بایدن در هاله‌ای از ابهام است، یک سنای تقسیم شده هر راهی برای تصویب محرک های جدید اقتصادی آمریکا را کند می کند. چنین چشم اندازی توانایی طلا برای افزایش در حال حاضر را کاهش می دهد.»

ترامپ در ایالات نبرد فلوریدا ، اوهایو و تگزاس پیروز شد، درحالی که جو بایدن اعلام کرد با به دست آوردن رای مناطق شمال شرق آمریکا در مسیر پیروزی به سوی کاخ سفید است.

هارشال باروت، تحلیلگر بازار گفت: «اعتمادی که فعالان بازار قبلاً نسبت به یک نتیجه واضح داشتند، در حال از بین رفتن است.»

باروت گفت: «البته یک سری سرمایه گذاران استراتژیست هستند که در زمان کاهش های بزرگ شروع به خرید می کنند و هنوز هم بلاتکلیفی بسیاری در مورد اقتصاد جهان به علت افزایش شمار مبتلایان و اعمال محدودیت های جدید وجود دارد.»

ارزش دلار در برابر سبدی از ارزهای بین المللی 0.6 درصد افزایش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

سودان میان پیامدهای جنگ و چالش‌های معیشتی؛ فساد همچنان در کانون انتقادها + فیلم


واشنگتن به دنبال تولید انبوه موشک‌های ارزان


استقبال سران مصر و امارات از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا


تبریک وزرای خارجه عراق و ترکیه به عراقچی


رایزنی لندن و اسلام‌آباد درباره گام بعدی توافق ایران و آمریکا


اژه‌ای: اقتدار ملت ایران برخاسته از مکتب امام حسین(ع) است


پزشکیان: تفاهم ایران و آمریکا جمعه امضا می‌شود


استقبال لبنانی‌ها از توافق ایران و آمریکا


واکنش محافل سیاسی ورسانه های مخالف نتانیاهو نسبت به توافق ایران و آمریکا + فیلم


سردار قاآنی: مقاومت از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی ملت‌های مظلوم، به پیروزی رسید