سفر وزیر کشور فرانسه به تونس با لیستی از مظنونان

شنبه 17 آبان 1399
11:35
سفر وزیر کشور فرانسه به تونس با لیستی از مظنونان
وزیر کشور فرانسه در سفری به تونس با همتای تونسی خود دیدار و درباره مبارزه با تروریسم گفت‌وگو کرد.

العالم _ تونس

«جرالد درامانان» وزیر کشور فرانسه در سفری به تونس با «توفیق شرف‌الدین» همتای تونسی دیدار کرد.

درامانان پس از این دیدار در کنفرانس خبری مشترک با همتای تونسی خود گفت که «اسلام دین تسامح است اما بایستی با ایدئولوژی افراطی مبارزه کرد».

وی بر ضرورت مبارزه با تروریسم با مشارکت تونس و همکاری این کشور برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی در سواحل دریای مدیترانه تأکید کرد.

شرف‌الدین نیز گفت که تونس و فرانسه با خطرات و تهدیداتی در دریای مدیترانه مواجه هستند که آخرین مورد آن تروریسم است.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، این وزیر تونسی همچنین ضرورت مبارزه با تروریسم تأکید کرد و گفت که «تروریسم دین و نژاد ندارد... اسلام دین تسامح است و به میانه‌روی و تعامل مسالمت‌آمیز با ملت‌های مختلف دعوت می‌کند».

وی درباره مهاجرت غیرقانونی نیز تصریح کرد که تونس آماده پذیرش همه اتباع تونسی در کشور خود مطابق با قانون هستیم.

وزیر کشور فرانسه همچنین با «قیس سعیّد» رئیس‌جمهور تونس نیز دیدار کرد.

۲۹ اکتبر گذشته کلیسای «نوتردام» شهر نیس واقع در جنوب فرانسه شاهد حمله یک مهاجم با سلاح سرد بود که در نتیجه آن سه نفر کشته شدند و طبق اعلام پلیس فرانسه مهاجم فردی به نام «ابراهیم العویساوی» (۲۱ ساله) تبعه تونس بوده است.

لیستی از مظنونان؟

از سوی دیگر برخی منابع خبری گزارش دادند که وزیر کشور فرانسه در سفر به تونس حامل لیستی از مظنونان به افراطی‌گردی و حضور غیرقانونی در فرانسه است که پاریس خواهان طرد آن‌ها از فرانسه است.

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، برخی منابع فرانسوی می‌گویند که احکامی برای ۲۰ تبعه تونسی صادر شده و طرد آن‌ها از فرانسه به دلیل محدودیت‌های اعمال شده در رابطه با شیوع کرونا، به تعویق افتاده است.

پرونده بازگشت تونسی‌های عضو گروه‌های مسلح و تروریستی به کشورشان از حساسیت زیادی در تونس برخوردار است و این کشور در سال ۲۰۱۶ نیز شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در مخالفت با بازگشت این افراد بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کرزی: پاکستان برای رسمیت‌یافتن «خط دیورند» تلاش می‌کند


رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره کاهش تنش‌ها در منطقه


حکیم خواستار تشکیل دولت شایسته‌سالار و تقویت روابط منطقه‌ای عراق شد


262 ملک مرتبط با وطن‌فروشان در کشور توقیف شد


سازمان ملل: اسرائیل ۴۰ هزار فلسطینی را در کرانه باختری آواره کرد


شکست انتخاباتی حزب کارگر انگلیس، براون را به دفتر نخست‌وزیری بازگرداند


بزرگترین ناشر روسیه کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب را منتشر کرد


بازداشت دو زن در استرالیا به اتهام عضویت در داعش و برده‌داری در سوریه


رسانه صهیونیست: همکاری نظامیان اسرائیلی با ایران، یک رسوایی است


مکرون به ۳ کشور آفریقایی سفر می‌کند