برگزاری تظاهرات علیه حضور تروریستهای آمریکایی در عراق

شنبه 17 آبان 1399
17:25
برگزاری تظاهرات علیه حضور تروریستهای آمریکایی در عراق منابع عراقی از حضور مردم این کشور در میدان «التحریر» بغداد در اعتراض به استمرار حضور نظامیان آمریکایی در کشورشان خبر دادند.

العالم - عراق

یک منبع آگاه عراقی گزارش داد که امروز شنبه شماری از عراقی‌ها در میدان «التحریر» در بغداد تجمع کردند.

وبگاه «شفق نیوز» به نقل از این منبع افزود که نزدیک به ۲۰۰ نفر در میدان التحریر حضور یافته و با سر دادن شعارهایی اخراج نظامیان آمریکایی از عراق را خواستار شدند.

این منبع گفت که نیروهای امنیتی نیز به طور گسترده در نزدیکی میدان مستقر شده‌اند.

وبگاه «السومریه نیوز» نیز با اشاره به اینکه ده‌ها نفر از تظاهرات‌کنندگان به میدان التحریر در نزدیکی پل الطابقیه واقع در مرکز بغداد رسیده‌اند به نقل از یک منبع امنیتی نوشت که «تظاهرات‌کنندگان در اعتراض به ادامه حضور نظامیان آمریکایی در عراق به خیابان‌ها آمده‌اند.»

دی ماه گذشته به دنبال اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس معاون رئیس سازمان الحشد‌الشعبی در بغداد، پارلمان عراق طرح اخراج نظامیان آمریکایی از عراق را تصویب کرد.

در سال ۲۰۱۴ حدود پنج هزار نظامی آمریکایی در قالب ائتلاف بین‌المللی در پایگاه‌های نظامی عراق مستقر شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید