مجوز تولید ۴ داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا صادر شد

شنبه 17 آبان 1399
18:50
مجوز تولید ۴ داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا صادر شد رییس سازمان غذا و دارو گفت: برای نخستین بار در جهان، مطالعات بالینی ۴ قلم داروی کرونا در ایران به پایان رسید.

العالم ـ ایران ـ علمی

محمدرضا شانه‌ساز در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضعیت داروهای حیاتی در مجلس در رابطه با صدور مجوز تولید برای ۴ داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا اظهارداشت: این داروها از میان تعداد زیادی دارو انتخاب شد که برخی ادعا می‌کردند در کمک به درمان و یا درمان قطعی کرونا می‌توانند موثر باشند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افزود: یک قلم از این داروهای گیاهی قطعا با آمار و مطالعات بالینی که انجام شده می‌تواند کرونا را درمان کند و دو قلم دیگر فعلا به عنوان کمک درمان مطرح است و یک قلم دیگر از این داروها نیز در شرف اخذ مجوز است.

به گزارش خانه ملت، شانه‌ساز با بیان اینکه مطالعات بالینی بر روی بیش از ۷۰ قلم داروی گیاهی در حال انجام است، تصریح کرد: این اولین بار در جهان است که می‌توانیم در حوزه داروهای طبیعی و گیاهی بررسی‌های علمی انجام دهیم و آمار به دست آمده بسیار رضایت‌بخش است.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم