مادورو پیروزی در انتخابات را به بایدن و هریس تبریک گفت

يکشنبه 18 آبان 1399
11:15
مادورو پیروزی در انتخابات را به بایدن و هریس تبریک گفت رئیس‌جمهور ونزوئلا در پیامی توییتری به مردم آمریکا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و به جو بایدن پیروزی در این رقابت را تبریک گفت.

العالم - آمریکا

به دنبال اقدام رسانه‌های آمریکایی در اعلام پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و سپس سخنرانی او در اعلام پیروزی خودش، رئیس‌جمهور ونزوئلا پیروزی او را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری تله تریدر، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا در پیامی توییتری درباره آخرین تحولات در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهارنظر کرد.

مادورو در این پیام نوشت: «من به مردم آمریکا (برگزاری) انتخابات ریاست جمهوری را تبریک می‌گویم. من همچنین به جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب و کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور منتخب پیروزی‌شان را تبریک می‌گویم».

پیام رئیس‌جمهور ونزوئلا پس از سخنرانی جو بایدن و کامالا هریس منتشر شد که طی آن آنها ضمن اعلام پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، از لزوم ایجاد وحدت در آمریکا سخن گفتند.

هر چند بایدن و رسانه‌های آمریکایی این نامزد دموکرات را پیروز انتخابات ریاست جمهوری خوانده‌اند دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور ضمن نپذیرفتن شکست خود، از آغاز روند شکایت و رجوع به دادگاه از روز دوشنبه (فردا) خبر داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو خواستار به تعویق افتادن جلسه دادگاه فسادش شد


ادامه حملات حزب الله در پاسخ به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی


قالیباف: آمریکا باید حقوق ایران را بپذیرد


دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم