اولین پیام الحوثی به ائتلاف سعودی پس از شسکت ترامپ

يکشنبه 18 آبان 1399
12:58
اولین پیام الحوثی به ائتلاف سعودی پس از شسکت ترامپ رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در اولین پیام خود به ائتلاف سعودی پس از شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: همانطوری که نمایش قدرت در انتخابات آمریکا نتیجه نداد، اصرار متجاوزان به ادامه جنگ در یمن نیز بی نتیجه خواهد بود.

العالم ـ یمن

محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در صفحه توئیتر خود با اشاره به بی نتیجه بودن "نمایش قدرت" در انتخابات آمریکا و شکست ترامپ در این انتخابات نوشت: همانطوری که این نمایش قدرت نتیجه نداد، اصرار شما بر ادامه جنگ در یمن و محاصره این کشور بی نتیجه خواهد بود.

الحوثی افزود: تعامل با جمهوری یمن آن هم با لغو محاصره و پایان تجاوزات، دروازه صلح واقعی است و این همان چیزی است که ما از همان ابتدای جنگ همواره بر آن تأکید داشته‌ایم.

پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برخی از کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی را به عنوان بزرگترین کشور بازنده این انتخابات، آنقدر در شوک فرو برده که برخلاف رویه های پیشین که گوی سبقت را در تبریک به پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می ربودند، هم اکنون سکوت معناداری پیشه کرده اند.

در همین حال احمد حامد مدیر دفتر نخست وزیر دولت صنعا که مورد حمایت انصارالله یمن است، شنبه شب در خصوص شکست "دونالد ترامپ" و پیروزی "جو بایدن" در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: ملیاردها دلار پولی که حکومت‌های عربستان و امارات برای شکست بایدن خرج کرده بودند، از بین رفت.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است