انفجار بمب در حماه سوریه 12 کشته و زخمی برجا گذاشت

دوشنبه 19 آبان 1399
05:07
انفجار بمب در حماه سوریه 12 کشته و  زخمی برجا گذاشت منابع خبری یکشنبه شب گزارش دادند، بر اثر انفجار یک بسته انفجاری در استان حماه واقع در مرکز سوریه سه غیرنظامی کشته و ۹ تن دیگر زخمی شدند.

العالم - سوریه

به گزارش شبکه الاخباریه سوریه، این بسته انفجاری در اطراف روستای «قصر ابو سمره» واقع در حومه شمال شرقی منطقه السلمیه استان حماه منفجر شده است.

بر اساس این گزارش، این بسته انفجاری از بقایای برجای مانده از گروه های تروریستی در این منطقه بوده است.

پیش تر نیز در جریان حمله عناصر باقی‌مانده گروهک تروریستی داعش به منطقه السلمیه ۹ غیر نظامی کشته شده بودند.

شهر السلمیه در ۳۰ کیلومتری شرق شهر حماه در مرکز سوریه واقع شده است.

سوریه در ۹ سال گذشته شاهد جنگ داخلی و حضور گروه های تروریستی حمایت شده از سوی کشورهای غربی- عربی است که تاکنون صدها هزار کشته و میلیون ها نفر آواره در داخل و خارج این کشور به جا گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

خطیب جمعه شاهرود: مذاکره‌کنندگان ایران مقتدرانه منافع ملت را درنظر دارند


هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


صنعت فارس روی ریل توسعه با اجرای ۳۹۰۰ طرح صنعتی


خزانِ نقدینگی در بهارِ گلخانه‌های کرمانشاه


خرید تضمینی ۳۲۰۰تن محصول از گندمکاران


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم


مشاور عالی فرمانده سپاه: جنگ ایران و آمریکا تقابل ابدی خیر و شر است


رسانه‌های صهیونیستی از ضربه سخت نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند