گلوبال تایمز: بایدن درها را برای توسعه روابط چین و آمریکا باز کند

دوشنبه 19 آبان 1399
16:02
گلوبال تایمز: بایدن درها را برای توسعه روابط چین و آمریکا باز کند رسانه های دولتی چین با بررسی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و ابراز خوش‌بینی نسبت به رییس جمهوری جدید این کشور نوشتند، چنانچه جو بایدن درها را برای توسعه روابط چین و آمریکا باز کند روابط دو کشور می‌تواند به وضعیت بهتری برگردد.

العالم ـ آمریکا

روزنامه گلوبال تایمز نوشت: پیش بینی می شود ایالات متحده از فشار بر چین در مورد موضوعاتی مانند سین کیانگ و هنگ کنگ کم کند اما پکن نیز باید تلاش کند تا آنجا که می تواند با تیم بایدن ارتباط برقرار کند.

گزارش حاکی است دولت دونالد ترامپ عمداً در روابط چین و آمریکا تنش ایجاد کرده بود. این روابط به ویژه پس از اتخاذ یک استراتژی مبارزاتی فشار بر چین که منجر به "حباب" در سیاست ایالات متحده و چین شد، بیشتر شد.

در این گزارش آمده است: ما معتقدیم که از بین بردن این حباب ها امکان پذیر است. این به نفع مردم هر دو کشور و جامعه بین المللی است که چین و ایالات متحده آمریکا روابط بهتر و قابل کنترلی داشته باشند.

روزنامه چاینا دیلی هم در سرمقاله جداگانه ای اعلام کرد: آشکار است که بهبود روابط با چین می تواند از تجارت آغاز شود و احیای گفت و گوهای تجاری برای بازگرداندن تفاهم و اعتماد به روابط چین و آمریکا امری حیاتی است.

گزارش می افزاید: این یکی از آخرین موضوعاتی است که دو طرف را به هم پیوند می دهد. قابل توجه است که نه پکن و نه واشنگتن در صدد لغو فاز یک مذاکرات تجاری نیستند.

در پایان این گزارش آمده است: چین باید به کشوری تبدیل شود که ایالات متحده نتواند آن را سرکوب یا بی ثبات کند و به این ترتیب همکاری با چین بهترین گزینه برای تحقق منافع ملی آمریکا است.

به گزارش ایرنا، تنش ها میان دو اقتصاد بزرگ جهان طی یک سال گذشته شدت گرفته و زنجیره های تأمین فناوری و روابط تجاری را متزلزل کرده و ترس از ایجاد یک جنگ تجاری بین دو کشور را برانگیخته است.

0% ...

آخرین اخبار

هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت