رئیس اتحادیه طلا و جواهر خبر داد؛

تعطیلی ۱۵ روزه بازار طلا و جواهر تهران

چهارشنبه 28 آبان 1399
21:43
تعطیلی ۱۵ روزه بازار طلا و جواهر تهران رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرد: بازار طلا و کلیه واحدهای صنفی اتحادیه طلا و جواهر تهران از روز شنبه اول آذر ماه به مدت ۱۵ روز تعطیل است.

العالم - ایران

به نقل از اتحادیه طلا و جواهر تهران، ابراهیم محمدولی در رابطه با تعطیلی بازار طلا و جواهر گفت: در پی گسترش بیماری کرونا و رشد مبتلایان و تلفات این بیماری ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم بر تعطیلی دو هفته‌ای اصناف غیر ضروری را تصویب کرد، لذا طبق ابلاغ فرمانداری و اتاق اصناف کلیه واحدهای صنف طلا و جواهر تهران از روز شنبه اول آذر ماه به مدت ۱۵ روز تعطیل خواهند بود.

وی افزود: بر این اساس کلیه واحدهای صنفی این اتحادیه اعم از واحدهای فروشنده طلا، جواهر، نقره و سکه که در خیابان و یا مجتمع‌های تجاری و حتی بازار تهران فعالیت دارند ملزم به تعطیلی است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن مهم دانستن این برهه زمانی برای سلامتی مردم خاطرنشان کرد: در وضعیت کنونی که آمار مبتلایان و بیماران به کرونا در حال افزایش است، باید کلیه آحاد ملت از جمله اصناف همکاری لازم را برای کاهش تلفات و ریشه کن شدن این بیماری به کار بندند و من از همه اصناف به ویژه همکاران گرامی این صنف که با شکیبایی به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا اهتمام می‌ورزند تشکر می‌کنم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له