خطیب زاده: ۳ کشور اروپایی به جای فرافکنی به اجرای کامل برجام برگردند

جمعه 30 آبان 1399
14:45
خطیب زاده: ۳ کشور اروپایی به جای فرافکنی به اجرای کامل برجام برگردند
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه ۳ کشور اروپایی خطاب به آنها گفت که به جای فرافکنی به اجرای کامل برجام برگردند.

العالم _ ایران / سیاسی

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در واکنش به بیانیه سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه در خصوص همکاری های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی هسته ای، ضمن محکوم کردن این مواضع غیرمسئولانه اظهار داشت: از سه کشور اروپایی انتظار می رود که به جای فرافکنی سیاسی، در جهت پایبندی کامل به تعهداتشان طبق برجام و مصوبات کمیسیون مشترک اقدام کنند و به اجرای کامل برجام برگردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: فعالیت های صلح‌آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران کاملا در چارچوب قوانین بین‌الملل و کاملا قانونی و مشروع بوده و در راستای حقوق ذاتی لاینفک کشورها دنبال می شود.

خطیب زاده در ادامه عنوان کرد: با خروج ایالات متحده از برجام و اعمال مجدد تحریم ها و تداوم بدعهدی اروپا در زمینه انتفاع اقتصادی ایران از رفع تحریم‌های تعهد شده در برجام، جمهوری اسلامی ایران طبق بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام گام های هسته ای را برداشته است که کاملا منطبق با برجام است و همواره تاکید داشته است که در صورت اجرای کامل برجام از سوی طرف‌های مقابل، بازگشت پذیر خواهند بود.

شایان ذکر است؛ سه کشور اروپایی علی‌رغم ناتوانی در عمل به وعده‌های خود برای جبران آثار خروج آمریکا از برجام در بیانیه‌ای روز چهارشنبه مدعی شدند ایران علی‌رغم حسن نیت آنها مرتکب «نقض جدی» این توافق هسته‌ای شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: تعرض به رهبران مذهبی و معنوی مردود است


تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است


حماس: حمله اسرائیل به ناوگان شکستن محاصره غزه نقض قانون بین‌المللی است


امام جمعه بغداد: بیانیه رهبر انقلاب، حاوی پیام‌های سرنوشت‌ساز درباره آینده منطقه است


ایران حمله تروریستی و ترور خطیب جمعه حرم حضرت زینب (س) رامحکوم کرد


نیک استوارت فرد جدیدی که ترامپ به تیم مذاکره اضافه کرده است، کیست؟


پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند