خشم تظاهرکنندگان یمنی از تداوم حمایت آمریکا از متجاوزین

جمعه 30 آبان 1399
17:55
خشم تظاهرکنندگان یمنی از تداوم حمایت آمریکا از متجاوزین مردم در استان الحدیده بعد از اقامه نماز جمعه، تظاهراتی در محکومیت محاصره ظالمانه یمن و تداوم جنایات ائتلاف تحت رهبری سعودی علیه یمنی‌ها و نیز حمایت مستمر آمریکا از این ائتلاف متجاوز برگزار کردند.

العالم- یمن

به گزارش العالم، در منطقه "المطار" در بخش "الحوک" استان الحدیده (در فاصله 226 کیلومتری صنعا)، تظاهرات‌کنندگان خشمگین با حضور در محوطه‌های مساجد و خیابان‌های اصلی، تداوم حمایت آمریکا از ائتلاف متجاوز سعودی علیه یمن را به شدت محکوم کردند.

تظاهرات‌کنندگان با تأکید بر مقاومت در برابر اشغالگران و مزدوران محلی‌شان، بر عزم‌شان برای آزادسازی سرتاسر خاک یمن از اشغال متجاوزان تأکید و توطئه‌های خبیثانه دشمن برای ضربه زدن به مقاومت اسطوره‌ای یمنی‌ها را محکوم کردند.

مشارکت‌کنندگان در این تظاهرات همچنین از ارتش و کمیته‌های مردمی (وابسته به انصارالله) به خاطر پیروزی‌های‌شان در تمامی جبهه‌های نبرد و خنثی کردن نقشه‌های دشمن جهت ایجاد هرج و مرج در کشور تقدیر کردند.

آنها در این تظاهرات اعتراضی، از جامعه جهانی، شورای امنیت و نهادهای حقوق بشری خواستند برای شکستن محاصره زمینی، دریایی و هوایی علیه یمن و نیز باز کردن گذرگاه‌های یمنی اقدام کنند؛ چرا که این محاصره ظالمانه باعث بروز قحطی شدید غذایی و دارویی و نیز احتیاجات پزشکی شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود


حمله موشکی نیروی‌دریایی‌ارتش به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن


واکنش پزشکیان به رفتارهای فریبکارانه نتانیاهو


لاریجانی: آن‌ها باد می‌کارند و طوفان درو خواهند کرد


آغار موج بیست و سوم عملیات وعده صادق ۴ با عملیات ترکیبی


هشدار نیروهای مسلح ایران به مسئولان اقلیم کردستان


حجت الاسلام حاج علی اکبری: حضور پرشور مردم قوت قلبی برای رزمندگان اسلام است


نماینده ایران در آژانس: حمله به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان باید محکوم شود


دشمنان در انتظار شگفتانه‌های سرنوشت‌ساز در میدان نبرد باشند