مرگ سرکرده القاعده از سوی منابع امنیتی پاکستان تایید شد

جمعه 30 آبان 1399
22:00
مرگ سرکرده القاعده از سوی منابع امنیتی پاکستان تایید شد رسانه‌های پاکستان جمعه شب گزارش دادند که منابع امنیتی این کشور مرگ "ایمن الظواهری" سرکرده گروه تروریستی القاعده را در افغانستان تایید کردند.

العالم ـ آسیا

تارنمای روزنامه انگلیسی زبان "اکسپرس تریبیون" پاکستان در این خصوص گزارش داد: منابع امنیتی در پاکستان مرگ سرکرده القاعده را تایید می‌کنند.

در این گزارش افزوده شد: در صورت صحت مرگ الظواهری، این موضوع تاثیر بالقوه‌ای را بر سر تعیین رئیس بعدی این گروه خواهد گذاشت در حالی‌ که پیش‌تر ۲ نفر از سرکرده‌های ارشد القاعده که در صف جایگزینی با الظواهری بودند، نیز کشته شدند.

نیروهای امنیتی پاکستان اواخر آبانماه ۱۳۹۷ دختر و داماد الظواهری را در شهر بندری کراچی بازداشت کردند.

الظواهری که نام کامل وی «ایمن محمد ربیع الظواهری» است در ۱۹ ژوئن ۱۹۵۱ در مصر متولد شد و در سال ۲۰۱۱ جانشین «اسامه بن لادن» شد و رهبری القاعده را بر عهده گرفت.

واشنگتن به هر کسی که اطلاعاتی منتهی به بازداشت وی شود را ارائه کند ۲۵ میلیون دلار پاداش در نظر گرفته است.

به گزارش ایرنا، الظواهری قبل از پیوستن به شبکه القاعده که بیشتر کشورهای جهان آن را "شبکه تروریستی" می‌دانند به عنوان یک جراح و متخصص جراحی عمومی فعالیت داشت.

برخی‌ها معتقدند که در سال‌های پس از خروج نیروهای شوروی سابق از افغانستان، الظواهری در بلغارستان، دانمارک و سوئیس اقامت داشته و در برخی مواقع از گذرنامه‌های جعلی برای سفر به بالکان، اتریش، یمن، عراق و فیلیپین استفاده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است