تایید پیروزی بایدن در جورجیا/ ترامپ خواستار بازشماری آرا شد

جمعه 30 آبان 1399
22:42
تایید پیروزی بایدن در جورجیا/ ترامپ خواستار بازشماری آرا شد مسئول برگزاری انتخابات در ایالت جورجیا با اعلام اینکه معتقد است شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در این ایالت به درستی انجام شده، نتیجه انتخابات در این ایالت را رسماً تأیید کرد.

العالم - آمریکا

«برد رافنسپرگر» وزیر امور داخلی ایالت جورجیا که مسئول برگزاری انتخابات در این ایالت است روز جمعه در یک نشست خبری اعلام کرد که پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ایالت جورجیا را تأیید می‌کند.

مسئول برگزاری انتخابات در ایالت جورجیا درباره تأیید پیروزی جو بایدن در این ایالت گفت: «من با این شعار زندگی می‌کنم که اعداد هرگز دروغ نمی‌گویند. من معتقدم که اعدادی که ما امروز ارائه کردیم، درست هستند.»

وزیر امور داخلی ایالت جورجیا که خود از اعضای حزب جمهوری‌خواه است، در خصوص شکست ترامپ در این ایالت اظهار داشت: «مانند سایر جمهوری‌خواهان، من نیز از اینکه نامزد مورد حمایت ما آرای الکترال ایالت جورجیا را کسب نکرده ناراحتم.»

ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ پس از آن‌که اعلام شد وی با اختلاف کمتر از 13 هزار رأی (0.2 درصد آرا) در جورجیا بازنده شده است، با ارائه یک درخواست رسمی خواستار بازشماری آرا در این ایالت شد، اما با پایان بازشماری آرا در جورجیا در نهایت باز هم این جو بایدن بود که در این ایالت حساس که 16 رأی الکترال دارد به پیروزی برسد.

0% ...

آخرین اخبار

روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"