سعودی: از عادی‌سازی روابط با اسرائیل حمایت می‌کنیم

شنبه 1 آذر 1399
23:15
سعودی: از عادی‌سازی روابط با اسرائیل حمایت می‌کنیم وزیر خارجه سعودی از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام حمایت کرد و گفت که تغییر در ریاست جمهوری آمریکا روابط ریاض و واشنگتن را تغییر نخواهد داد.

العالم - عربستان سعودی

وزیر امور خارجه عربستان سعودی از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دفاع کرد و گفت که ریاض روابط خوبی با آنکارا دارد.

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی شنبه‌شب در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز انگلیس گفت که این کشور از عادی‌سازی کامل روابط با رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند ولی باید قبل از آن، توافق صلح دائمی که ایجاد کشور فلسطین را تضمین کند، محقق شود.

وزیر خارجه عربستان سعودی در این گفت‌وگو اظهار داشته است که ریاض همواره از عادی‌سازی روابط با تل‌آویو حمایت کرده است.

بن فرحان همچنین مدعی شد که عربستان سعودی روابط دوستانه و خوبی با ترکیه دارد و عربستان سعودی به دنبال راهی برای پایان دادن به اختلافات با قطر است ولی این راه حل به گفته او، همه نگرانی‌های امنیتی قانونی را برطرف کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: اسرائیل ۲۰ روستا در لبنان را با خاک یکسان کرد 


همتی: تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است


سازمان اطلاعات سپاه: فضای تصمیم گیری برای آمریکا محدود شده است


پوتین: رهبران جهان شجاعت مردم ایران را تحسین می‌کنند


آغاز حراج شمش طلا از امروز


7هزار زائر ایرانی وارد مدینه شدند


انجام 202 پرواز در فرودگاه امام طی یک هفته


عبور یک ابرنفتکش ایرانی از محاصره آمریکا


کیک تولد جنجالی بن‌گویر با نماد طناب دار خبرساز شد


جزئیاتی از پاسخ 14 بندی ایران به پیشنهاد 9 بندی آمریکا