وزیر صهیونیست، خبر دیدار نتانیاهو و بن‌سلمان را تایید کرد

دوشنبه 3 آذر 1399
15:11
وزیر صهیونیست، خبر دیدار نتانیاهو و بن‌سلمان را تایید کرد
یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی با تایید دیدار نخست‌وزیر این رژیم با ولی‌عهد سعودی در خاک عربستان، این دیدار را حائز اهمیت بسیار بالایی دانست.

العالم - فلسطین اشغالی

«یواف گالانت» وزیر آموزش رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) خبر دیدار «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم با «محمد بن‌سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی در شهر «نئوم» را تایید کرد.

گالانت در مصاحبه با شبکه رادیویی ارتش ضمن تایید دیدار نتانیاهو و بن‌سلمان، گفت: «این حقیقت که دیدار انجام شده و سپس علنی نیز شد، حتی با اینکه اکنون نیمه رسمی است، اما از اهمیت بالایی برخوردار است».

بر این اساس، وی با بیان اینکه اجداد صهیونیست‌ها آرزوی انجام شدن چنین سفر و دیداری را داشتند، افزود: «مسئله اصلی، پذیرش گرم اسرائیل توسط کشورهای سُنی و کاهش میزان خصومت است».

به نوشته توئیتر این شبکه رادیویی، وزیر آموزش اسرائیل همچنین مدعی شد: «محوری در حال شکل‌گیری است که شامل اسرائیل، آمریکا و تمام کسانی است که علیه افراطی‌گری ایرانی‌ها هستند».

شبکه‌های رادیویی کان و گالاتز امروز گزارش دادند که نتانیاهو و «یوسی کوهن» رئیس موساد شب گذشته به صورت مخفیانه به عربستان سعودی سفر کرده و با بن‌سلمان در شهر «نئوم» دیدار کردند.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی از اظهار نظر در این باره امتناع می‌کند و هنوز جزئیات بیشتری از این خبر نیز منتشر نشده است.

سفر مخفیانه نتانیاهو به نئوم و دیدار با بن‌سلمان در حالی انجام شده که شامگاه شنبه «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه سعودی گفته بود ریاض همواره از عادی‌سازی روابط با تل‌آویو حمایت می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"