رژیم صهیونیستی بخشی از حریم هوایی فلسطین اشغالی را بست

چهارشنبه 5 آذر 1399
13:10
رژیم صهیونیستی بخشی از حریم هوایی فلسطین اشغالی را بست
یک روزنامه صهیونیستی خبر داد که پس از گزارش حمله به استان دمشق، رژیم صهیونیستی بخشی از حریم هوایی فلسطین اشغالی را در جولان اشغالی بسته است.

العالم - سوریه

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت»، امروز (چهارشنبه)، گزارش داد که رژیم صهیونیستی بخشی از حریم هوایی خود را بسته است.

این گزارش پس از آن است که خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که شامگاه روز گذشته، پدافند هوایی این کشور با اهداف متخاصمی در حریم هوایی استان دمشق و قنیطره مقابله کرده است.

علی‌رغم آنکه سانا اعلام کرد عامل این حمله رژیم صهیونیستی بوده؛ اما تل‌آویو هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است.

به گزارش پایگاه خبری «دنیا الوطن»، یدیعوت آحارانوت در این خصوص خبر داد که تل‌آویو دستور داده است پس از حوادث شامگاه روز گذشته، حریم هوایی فلسطین اشغالی در جولان بسته شود.

یدیعوت آحارانوت نیز همچون دیگر رسانه‌های صهیونیستی، حمله تل‌آویو به استان دمشق را تأیید نکرد و نوشت، منطقه شرقی رود اردن برای پروازهای با ارتفاع ۵۰۰۰ پا بسته شده است.

سانا در گزارش خود نوشته بود که حمله یادشده به دمشق، تلفات جانی به همراه نداشته و تنها خسارت مادی بر جای گذاشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها


تاکید پزشکیان بر ضرورت بکارگیری رویکرد عقلانی در مواجهه با تحولات/ جنگ به نفع هیچکس نیست


بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان