پارلمان اروپا خواستار وضع تحریم علیه ترکیه شد

پنج‌شنبه 6 آذر 1399
22:16
پارلمان اروپا خواستار وضع تحریم علیه ترکیه شد
نمایندگان پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه‌ای خواستار وضع تحریم‌هایی علیه ترکیه در ارتباط با اقدامات این کشور در شرق دریای مدیترانه شدند.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، اکثریت قاطع نمایندگان پارلمان اروپا (بازوی قانونگذاری اتحادیه اروپا) روز پنج‌شنبه به قطعنامه‌ای که طی آن از اعضای اتحادیه اروپا خواسته شده که تحریم‌هایی را ظرف یک ماه آینده علیه ترکیه وضع کنند، رأی مثبت دادند.

در این قطعنامه غیرالزام‌آور که با 631 رأی موافق و تنها 3 رأی مخالف به تصویب رسیده است، تأکید شده است: «رهبران اروپایی باید وارد عمل شده و تحریم‌های سختی را در واکنش به اقدامات غیرقانونی ترکیه [در شرق مدیترانه] وضع کنند.»

نمایندگان پارلمان اروپا در این قطعنامه که به گفته خبرنگار رویترز تحت فشار دولت فرانسه به صحن پارلمان اروپا آمده و در نهایت به تصویب رسیده، عملیات اکتشاف گاز ترکیه در شرق دریای مدیترانه را غیرقانونی خوانده‌اند؛ این در حالی است که ترکیه اکتشاف و استخراج گاز در شرق مدیترانه را حق قانونی خود می‌داند.

هفته گذشته ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه در اظهاراتی تهدیدآمیز خطاب به مقامات آنکارا گفت: «ترکیه می‌داند که باید چه کار کند. تقابل یا همکاری؛ به آنها بستگی دارد.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم