السیسی در دیدار با محمود عباس:

موضوع فلسطین جزو اولویت های مصر است

دوشنبه 10 آذر 1399
21:40
موضوع فلسطین جزو اولویت های مصر است رییس جمهوری مصر در دیدار رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، با بیان اینکه موضوع فلسطین همچنان جزو اولویت های سیاست مصر به شمار می رود، بر موضع قاهره در این باره تاکید کرد.

العالم - مصر

به گزارش تارنمای مصری «الیوم السابع»، عبدالفتاح السیسی روز دوشنبه در دیدار با محمود عباس که هم اکنون سرگرم دیدار از قاهره است، بر حمایت کامل مصر از مواضع و گزینه های فلسطین تاکید کرد.

بسام راضی سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر در این باره گفت: در این دیدار آخرین تحولات فلسطین و روند صلح خاورمیانه بررسی شد.

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز در سفر به مصر که پس از دیدارش از اردن انجام شد، با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر و «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب دیدار و گفت و گو کرد.

محمود عباس در این دیدارها شکری و ابو الغیط را در جریان آخرین تحولات فلسطین و تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک مبذول شده به منظور جلب حمایت‌های بین‌المللی از ملت فلسطین قرار داد.

عباس همچنین دیروز با عبدالله دوم شاه اردن دیدار کرد. دو طرف در این دیدار نسبت به احیای مذاکرات سازش پس از روی کارآمدن جو بایدن در آمریکا ابراز امیدواری کردند.

ايرنا

0% ...

آخرین اخبار

برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان


سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس