ورود نمایندگان لیبی به غدامس/ از سرگیری مذاکرات درباره مناصب دولتی

چهارشنبه 12 آذر 1399
22:34
ورود نمایندگان لیبی به غدامس/ از سرگیری مذاکرات درباره مناصب دولتی نمایندگان پارلمان‎های لیبی دومین نشست مشترک خود را امروز در شهر غدامس واقع در جنوب لیبی برگزار کردند.

العالم - لیبی

نشست مشورتی نمایندگان پارلمان‌های لیبی ( مستقر در طبرق و طرابلس ) دوشنبه هفته گذشته در شهر طنجه مغرب تحت تظارت سازمان ملل برگزار شد. شرکت کنندگان در این نشست توافق کردند که به شکاف در ساختار قانون‌گذاری لیبی پایان دهند و طی نشستی که در شهر غدامس طی هفته جاری برگزار می‌کنند، هرآنچه به پایان دادن به اختلافات منجر می‌شود؛ تصویب کنند.

نمایندگان پارلمان‌های لیبی که در نشست طنجه شرکت کرده بودند، صبح امروز چهارشنبه 12 آذر ماه راهی غدامس شدند تا دومین نشست مشترک خود را برگزار کنند.

به نوشته پایگاه خبری الوسط لیبیا، در نشست غدامس قوانین و مقررات داخلی پارلمان لیبی اصلاح می‌شود و نقش راهی برای بیرون رفت از دوره انتقالی به تصویب شرکت کنندگان دراین نشست می‌رسد.

الوسط – لیبیا در خبردیگری اعلام کرد: نشست گفت وگوهای سیاسی درباره نامزدهای مناصب قدرت اجرایی ( دولت ) امروز از طریق ویدئو کنفرانس برگزار‌شد.

75 شخصیت لیبیایی که در نشست تونس شرکت کرده بودند، موفق نشدند درباره ساختار دولت جدید به توافق برسند تا این دولت بر روند انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری سال 2021 نظارت داشته باشد.

نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی در پایان نشست تونس گفت: مذاکرات شرکت کنندگان در این نشست از طریق مجازی ( اینترنت) ادامه خواهد یافت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تناقض گویی های ترامپ؛ رییس جمهور آمریکا باز هم ایران را تهدید کرد


گزارش عراقچی از سفر به چین؛ تقدیر از پیشنهاد چهاربندی پکن برای صلح


نخست‌وزیر لبنان: مذاکرات با اسرائیل به معنای عادی سازی روابط نیست


زخمی شدن ۲ نظامی اسرائیلی در جنوب لبنان


استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود


تأکید رهبران عمان و مصر بر تقویت دیپلماسی در مذاکرات ایران و آمریکا


عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است


دستور رئیس‌جمهور به وزیر دادگستری برای برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار


معاون اجرایی ارتش: سبد اهداف نیروهای مسلح توسط شهید سپهبد موسوی تعریف شده بود