واکنش آمریکا به برخی خبرها درخصوص کاهش دیپلمات‌هایش در عراق

پنج‌شنبه 13 آذر 1399
19:44
واکنش آمریکا به برخی خبرها درخصوص کاهش دیپلمات‌هایش در عراق سفارت آمریکا در بغداد در اولین واکنش به برخی خبرها در خصوص کاهش دیپلمات‌های خود در عراق، صرفا گفت که امنیت کارمندان و تأسیسات سفارت در اولویت قرار دارد.

العالم - آمریکا

دفتر رسانه‌ای سفارت آمریکا در بغداد در پاسخ به سؤالی در خصوص کاهش نیمی از دیپلمات‌های خود اعلام کرد که درباره جزئیات این امر اظهارنظر نمی‌کند.

سفارت آمریکا به شبکه روسیا الیوم گفت که وزارت خارجه این کشور به طور دائم تغییراتی در خصوص حضور دیپلمات‌ها در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها در تمامی نقاط جهان با توجه به شرایط امنیتی آن کشورها یا تعطیلات یا شرایط بهداشتی اعمال می‌‌کند.

در پاسخ سفارت آمریکا همچنین آمده است: «تضمین امنیت کارمندان دولت و شهروندان آمریکا و امنیت تأسیساتمان در رأس اولویت‌هایمان قرار دارد».

این سفارتخانه در ادامه حاضر به اظهار نظر صریح در خصوص جزئیات کاهش نیمی از دیپلمات‌های آمریکا در عراق نشد و گفت که در این خصوص نظری ندارد؛ اما تأکید کرد که به شراکت دیپلماتیک با عراق ادامه می‌دهد و «متیو تولر» سفیر واشنگتن در بغداد و دیپلمات‌های آمریکایی همچنان در بغداد حضور دارند.

شب گذشته نشریه پولیتیکو و شبکه اسکای نیوز به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شدند که این واشنگتن نیمی از کارمندان سفارت خود در عراق را از این کشور خارج می‌کند. به گفته این منابع، ستورات مربوط به خارج کردن کارکنان و دیپلماتها به خاطر توصیه فرماندهان سرویس اطلاعات آمریکا و پنتاگون است که تأکید دارند، تهدیدات جدی در این خصوص وجود دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند