عضو کمیته استیناف AFC:

فینال پرسپولیس به تعویق نمی‌افتد

يکشنبه 7 دی 1399
13:40
فینال پرسپولیس به تعویق نمی‌افتد یک عضو کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت نامه از دادگاه عالی ورزش برای تعویق بازی پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا و ادعای باشگاه النصر عربستان را رد کرد.

العالم - ایران / ورزشی

در روزهای گذشته خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه دادگاه عالی ورزش با شکایت باشگاه النصر عربستان خواهان رسیدگی فوری به پرونده شده و احتمال تعویق دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا بین پرسپولیس ایران و نماینده شرق آسیا وجود دارد.

باشگاه پرسپولیس و وکیل این باشگاه روزهای پنجشنبه و جمعه تعویق فینال آسیا را منتفی دانستند و بر برگزاری به موقع این مسابقه در روز ۲۹ آذر تاکید کردند.

سایت «کوره» در بخش کشور عربستان هم به نقل از یک منبع آگاه در کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا، خبر تعویق فینال آسیا را تکذیب و تصریح کرد که هیچ نامه‌ای از دادگاه عالی ورزش برای AFC ارسال نشده است.

این منبع آگاه در کمیته استیناف AFC به سایت کوره گفت: این درست نیست که ما به تعویق دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا فکر می‌کنیم. تصمیمی که توسط کمیته استیناف AFC درباره شکایت النصر گرفته شد، روشن بود.

وی افزود: نامه‌ای از دادگاه عالی ورزش (CAS) مبنی بر اینکه تاریخ مقرر برای فینال لیگ قهرمانان آسیا در ارتباط با پرونده باشگاه النصر تغییر کرده باشد، دریافت نکرده‌ایم.

این منبع آگاه در کمیته استیناف AFC گفت: هر تیمی حق دارد شکایت خود را به دادگاه CAS ببرد اما مراحل صدور رای در این دادگاه طولانی است. فینال لیگ قهرمانان به تعویق نمی‌افتد و طبق برنامه برگزار می‌شود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست+فیلم


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها