پیام مکتوب امیر کویت به شاه سعودی و امیر قطر

شنبه 15 آذر 1399
19:57
پیام مکتوب امیر کویت به شاه سعودی و امیر قطر امیر کویت با ارسال پیام‌های مکتوب به شاه سعودی و امیر قطر از تلاش‌های آن‌ها برای پایان دادن به اختلافات و دستیابی به توافق نهایی قدردانی کرد.

العالم - عربستان سعودی

«نواف الأحمد الصباح» امیر کویت پیام‌های مکتوب جداگانه‌ای به «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی ارسال و از آن‌ها به دلیل تلاش برای مهار بحران و دستیابی به توافقی جهت ایجاد وحدت در میان اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس قدردانی کرد.

امیر کویت در پیام خود آورده است که این توافق عربستان و قطر بیانگر تمایل آن‌ها برای حفظ دستآوردهای شورای همکاری خلیج‌فارس، وحدت اعضای آن و نقش این شورا در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی است.

طبق گزارش شبکه الجزیره، امیر کویت همچنین با ارسال تلگرافی به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از تلاش‌های این کشور برای پایان دادن به اختلافات بین اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس که بیانگر تمایل آن برای حفظ امنیت و ثبات منطقه است،قدردانی کرد.

پیشتر خبرگزاری کویت (کونا) گزارش کرد که امیر کویت از دستیابی به توافقی برای حل اختلافات بین برادران عرب ابراز خرسندی کرد.

«احمد ناصر المحمد الصباح» وزیر خارجه کویت نیز اجرای گفت‌وگوهای سازنده برای پایان دادن به بحران قطر را تأیید کرده بود.

روابط چهار کشور عربی عربستان سعودی، مصر، امارات و بحرین با قطر به دنبال اولین سفر خارجی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۳۹۶ (۵ ژوئن ۲۰۱۷) به ریاض و اتهام‌های چهار کشور یادشده علیه دوحه قطع است و تلاش‌های آمریکا و کویت طی این مدت برای حل این بحران به منظور اعمال فشار بیشتر به ایران راه به جایی نبرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم