اوبراین: شاهد اشاعه هسته‌ای در کره شمالی نیستیم

سه شنبه 18 آذر 1399
19:26
اوبراین: شاهد اشاعه هسته‌ای در کره شمالی نیستیم مشاور امنیت ملی دولت آمریکا گفت اشاعه تسلیحاتی به‌خصوص از نوع اتمی آن در کره شمالی، بسیار خطرناک است اما اکنون واشنگتن شاهد چنین چیزی نیست.

العالم - آمریکا

«رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه گفت، در حال حاضر واشنگتن، فعالیتی درخصوص اشاعه تسلیحاتی در کره شمالی مشاهده نکرده است.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»‌ اوبراین گفت: «دنبال کردن اشاعه تسلیحات اتمی از سوی کیم جونگ اون [رهبر کره شمالی] ماجراجویی بسیار خطرناکی خواهد بود. در حال حاضر شاهد چنین چیزی نیستیم».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: «گمان می‌کنم کره شمالی این را درک می‌کند که اگر اشاعه [تسلیحات] چه در زمینه موشک‌های بالستیک، سیستم‌های هدایتی یا در بدترین حالت سلاح‌های کشتار جمعی مانند انواع اتمی، زیستی یا شیمیایی را در ابعادی قابل توجه آغاز کند، عبور از خط قرمزهای آمریکا و جامعه جهانی محسوب می‌شود».

اظهارات این مقام آمریکایی در حالی مطرح می‌شود که کره شمالی از سال ۲۰۱۷ آزمایش موشک‌های اتمی و دوربرد را متوقف کرده است. با این حال پیونگ یانگ ماه گذشته در رژه‌ای نظامی با حضور کیم، از موشک بالستیک دوربرد جدید خود رونمایی کرد.

به گفته «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا، این موشک بالستیک جدید تهدیدی به شمار نمی‌روند زیرا مورد آزمایش قرار نگرفته و مشخص نیست به درستی کار کند.

کیم و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تا کنون سه بار با یکدیگر دیدار داشته‌اند تا در ازای خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره، تحریم‌ها علیه کره شمالی لغو شوند اما این دیدارها هیچ نتیجه‌ای نداشته‌اند.

ترامپ وعده داده بود در صورت انتخاب مجددش به عنوان رئیس جمهور به سرعت با کره شمالی به توافق برسد. این در حالی است که «کیم یو جونگ» خواهر کیم گفته است، چهارمین دیدار میان او و ترامپ «غیرضروری» و «بی‌فایده» است.

اوبرایان در ادامه اظهارات روز دوشنبه خود گفت: «کره شمالی توان و قابلیت بالایی در جنگ‌افزارهای سایبری دارد و این چیزی است که ما جدی می‌گیریم».

مشاور امنیت ملی دولت آمریکا در ادامه مدعی شد: «درخصوص کمک‌های انسانی در خلال بحران شیوع کووید-۱۹ به دوست و دشمن به یک شکل کمک کردیم. این کاری است که ما بدون در نظر گرفتن دولت حاکم در کشور درخواست کننده کمک‌ها انجام می‌دهیم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت