کُردهای سوری وابسته به آمریکا، 350 نفر از خانواده‌های داعش را آزاد کردند

جمعه 21 آذر 1399
11:56
کُردهای سوری وابسته به آمریکا، 350 نفر از خانواده‌های داعش را آزاد کردند شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» که وابسته به نظامیان تروریست آمریکا هستند، 105 خانواده از عناصر داعش را که بالغ بر 350 نفر بودند، از اردوگاه الهول واقع در شمال شرق سوریه آزاد کردند.

العالم - آمریکا

یک گروه دیگر از خانواده‌های عناصر گروه تروریستی داعش که در اردوگاه «الهول» واقع در شمال شرق سوریه حضور دارند، آزاد شدند.

منابع محلی به روزنامه العربی الجدید گفتند که این هفتمین گروه از خانواده‌های عناصر داعش است که این اردوگاه را ترک می‌کنند.

منابع مذکور تأکید کردند، شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» که وابسته به نظامیان تروریست آمریکا هستند، ۱۰۵ خانواده از عناصر داعش را که بالغ بر ۳۵۰ نفر بودند، آزاد کردند. این خانواده‌ها از ساکنان رقه و الطبقه بودند.

«شیخموس احمد» رئیس نهاد موسوم به «دفتر امور آوارگان و پناهندگان» مدعی است که بسیاری از خانواده‌های حاضر در این اردوگاه، شناسنامه‌های خود را گم کرده‌اند و نهاد موسوم به «خودمختاری» کُرد در تلاش است که بتواند از شوراهای محلی محل اقامت این افراد، مدارک شناسایی آنان را پیدا کند.

«اسماعیل نجار» رئیس مشترک اداره اردوگاه الهول هم گفت که در حال ثبت‌نام خانواده‌هایی از ساکنان شهر رقه و ریف آن هستند که خواستار خروج از این اردوگاه هستند.

بر اساس گزارش سازمان ملل اردوگاه الهول ۷۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۹ هزار نفر آنها کودک هستند. این اردوگاه بزرگ‌ترین اردوگاه زنان، کودکان و عناصر داعش در سوریه و عراق است.

الحسکه تحت تسلط شبه‌نظامیان کُرد وابسته به آمریکا قرار دارد. واشنگتن هم برای بهره‌برداری سیاسی و حصول منافع خود، از آنان حمایت می‌کند.

نظامیان تروریست آمریکایی اخیرا بیش از ۶۰۰ زن و کودک عضو خانواده‌های داعش را از الهول به عراق انتقال دادند.

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه (نزدیک به معارضان) هم هفتم آذر ماه جاری از آزادسازی حدود ۱۱۰ خانواده داعشی خبر داد.

ناظران می‌گویند که روانشناسان آمریکایی در این اردوگاه، با تأکید بر اصول وهابیت، در حال تربیت نسل جدیدی از تروریستهای تکفیری هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مرحله دوازدهم عملیات صاعقه ارتش انجام شد


۶ پل در شهرستان خمیر هرمزگان مورد حمله دشمن قرار گرفت


«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد