ترامپ از خجالت وزیر دادگستری در آمد!

يکشنبه 23 آذر 1399
01:49
ترامپ از خجالت وزیر دادگستری در آمد! رئیس‌جمهور آمریکا ضمن بازنشر توئیتی که خواستار «اخراج» وزیر دادگستری این کشور شده بود، نوشت او مایه سرافکندگی و ناامیدی است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که تلاش‌هایش برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری در دیوان عالی این کشور نیز به بن‌بست خورد، عصبانیتش را بر سر «ویلیام بار» وزیر دادگستری خود خالی کرد.

ترامپ شامگاه شنبه و بعد از انتشار گزارش «وال‌استریت ژورنال» مبنی بر اینکه وزیر دادگستری از اوایل سال جاری درباره تحقیقات حول امور مالیاتی «هانتر بایدن» پسر نامزد حزب دموکرات اطلاع داشته، ویلیام بار را مایه ناامیدی و سرافکندگی خود توصیف کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در صفحه توئیتر خود، توئیتی از یک مجری رادیویی که نوشته بود «بار باید اخراج شود» را بازنشر داده و خودش نیز روی آن نوشت: «[بار] یک سرافکندگی بزرگ است».

اظهارات ترامپ در شرایطی مطرح شده است که دیوان عالی آمریکا روز شنبه درخواست ایالت تگزاس و ستاد وی برای ابطال نتایج انتخابات در ۴ ایالت این کشور را رد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عبدالملکی: در صورت حمله به بخش انرژی ایران، زیرساخت انرژی منطقه هدف قرار می گیرد


تیراندازی در رستوران آمریکایی با ۳ کشته و ۷ زخمی + فیلم


کشف جسد یک نظامی صهیونیست در نزدیکی بئر السبع


فنسرهای ایرانی که قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند


«بارش شهابی برساوشی» اواخر مرداد در ایران/ تماشای ۶۰ شهاب در هر ساعت!


رئیس فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد


همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا


آغاز سبز بورس با رشد 110 هزار واحدی شاخص کل


هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد