«بن سلمان؛ پدر خوانده عادی سازی» در جهان عرب ترند شد

يکشنبه 23 آذر 1399
08:48
«بن سلمان؛ پدر خوانده عادی سازی» در جهان عرب ترند شد کاربران شبکه های اجتماعی تصویری گرافیکی از ولیعهد سعودی با سران کشورهای سازشگر با اشغالگران را منتشر کردند و محمد بن سلمان را پدرخوانده عادی سازی توصیف کردند.

العالم - داغهای مجازی

کاربران به نقش و تاثیر محمد بن سلمان و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در روند عادی سازی کشورهای عربی با رژیم اشغالگر صهیونیستی اشاره کردند.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحرونوت در همین راستا در گزارشی از تاثیرمحمد بن سلمان ولیعهد سعودی در عادی سازی مغرب با اسرائیل خبر داد و تاکید کرد عربستان دارای فهرستی از کشورهایی است که بعدا با اسرائیل ارتباط برقرار خواهند کرد.

فعالان شبکه های اجتماعی افزودند کشورهای عادی ساز برای دست یافتن بر مدال حقارت، خفت، خیانت و جنایتکاری و جلب رضایت اسرائیل با یکدیگر مسابقه می دهند.

برخی از کاربران با اشاره به اظهارات جرد کوشنر داماد و مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهوری کنونی آمریکا افزودند: عادی سازی ورابط عربتسان و اسرائیل قطعی است .

کاربران با ابراز رضایت از رسوا شدن این کشورها و فاش شدن حقیقت و خیانت عادی سازان تاکید کردند این مساله نقاب را از چهره آنان برداشت و به زودی موجب پیروزی اسلام ناب محمدی خواهد شد.

برخی از کاربران نیز با اشاره به عادی سازی پادشاه عربستان با رژیم صهیونیستی تاکید کردند این عادی سازی از سوی ملت و مردم کشورهای عربی نیست.

کاربران تاکید کردند سران عادی ساز در تصمیمات و کشتار کودکان، زنان، سالخوردگان، شیرخواران و مردم بی گناه فلسطین شریک هستند.

0% ...

آخرین اخبار

دولت از تقویت نیرو‌های مسلح حمایت می‌کند


روسیه: تصمیم درباره غنی سازی تنها با ایران است


بقائی: اروپا باید از تجربه نازیسم عبرت بگیرد


تیم ملی به سفارت آمریکا رفت


شوک نفتی جنگ در خلیج فارس، روپیه هند را به پایین‌ترین سطح تاریخی رساند


روسیه: مسئله ایران فقط از مسیر دیپلماسی و توجه به منافع تهران ممکن است


عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد


سفیر ایران در پاکستان: 20 ملوان ایرانی ساعتی پیش به میهن بازگشتند


فرمانده ارتش پاکستان امروز به تهران سفر می‌کند


اعزام بیش از ۷ هزار زائر اهل سنت به سرزمین وحی/بازگشت کاروان‌ها از دهه دوم خرداد