بوکوحرام ویدئویی از ده‌ها دانش آموز ربوده در نیجریه منتشر کرد

پنج‌شنبه 27 آذر 1399
20:38
بوکوحرام ویدئویی از ده‌ها دانش آموز ربوده در نیجریه منتشر کرد
گروه تروریستی بوکوحرام ویدئویی از ده‌ها نوجوانی را که جمعه گذشته در نیجریه ربوده بود، منتشر کرد.

العالم - آفریقا

گروه تروریستی بوکوحرام امروز پنجشنبه ویدئویی را منتشر کرد که در آن ده‌ها پسر نوجوان ربوده شده توسط این گروهک نشان داده می‌شود.

در این ویدئو یکی از نوجوانان می‌گوید، از جمله صدها دانش آموزی است که روز جمعه در شهر کوچک «کانکارا» در ایالت «کاتسینا» در شمال غرب نیجریه ربوده شدند.

این نوجوان گفت که از جمله ۵۲۰ نوجوانی است که به دست جماعه الشکوی رهبر تاریخی بوکوحرام ربوده شدند.

یک مقام نیجریه‌ای هم روز چهارشنبه خبر داده است که در عملیات نجات این دانش‌آموزان ربوده شده توسط تروریست‌های بوکوحرام، حداقل ۱۷ دانش‌آموز نجات یافتند و دو نفر از آنها کشته شدند.

گفته می‌شود که اکثر دانش آموزان ربوده شده، در جنگل زامفارا در ایالت همسایه کاتسینا هستند. تلاش‌ها برای نجات دادن آنها در جریان است.

طی یک دهه اخیر تا کنون، تروریست‌های بوکوحرام سه بار دست به ربایش دانش آموزان زده‌اند. آنها اولین بار در سال ۲۰۱۴ تعداد ۲۷۰ دختر دانش آموز و در سال ۲۰۱۸ هم ۱۱۰ دختر را ربودند.

بوکوحرام، در سال ۲۰۰۹ یک شورش و جنگ خونین را در شمال شرقی نیجریه به راه انداخت و بتدریج دامنه حملات خود را به کشورهای همسایه شامل نیجر، چاد و کامرون گسترش داد. این گروه تروریستی همچنین در سال ۲۰۱۵ ارتباط و بیعت خود را با داعش اعلام کرد.

بنا بر اعلام دفتر هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل، در نتیجه فعالیتهای تروریستی یک دهه‌ اخیر بوکوحرام در نیجریه، بیش از ۳۰۰۰۰ نفر کشته و نزدیک به ۳ میلیون شخص بی‌خانمان شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی


پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد


ادعای روبیو درباره احتمال توافق برای پایان دادن به جنگ


ارتش پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران ثمربخش بود


شیخ عیسی قاسم: دفاع از خود حق ایران در مواجهه با جنگ ویرانگر است


قایق های پرنده ایران؛ بلای جان دشمنان آمریکایی - صهیونی


رهبر انصارالله یمن: برخی رسانه‌های عربی ادبیات نتانیاهو را تکرار می‌کنند


بقایی: تمرکز ما در این مرحله بر خاتمه جنگ تحمیلی است/ در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهم هستیم


فرانسه وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را تحریم کرد


ایران مداخلات و تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد