هواپیماهای ترکیه ۸ روستا در منطقه کردستان عراق را بمباران کردند

شنبه 29 آذر 1399
15:31
هواپیماهای ترکیه ۸ روستا در منطقه کردستان عراق را بمباران کردند منابع عراقی از حمله هواپیماهای ترکیه به مناطقی در اقلیم کردستان عراق خبر دادند.

العالم - عراق

یک منبع امنیتی عراق گزارش داد که هواپیماهای ترکیه صبح امروز شنبه مناطقی از اقلیم کردستان را بمباران کردند.

طبق گزارش وبگاه «المعلومه»، هواپیماهای ترکیه صبح امروز شنبه هشت روستا در دو منطقه «درکایان» و «باتیفا» واقع در بخش زاخو را هدف حمله قرار دادند.

هنوز گزارشی از میزان تلفات و خسارت‌های این حمله مخابره نشده است.

در همین ارتباط «علی ورهان» عضو حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق گفت که طی روزهای گذشته، ترکیه بر میزان حملات علیه مناطق مختلف اقلیم کردستان افزوده است.

وی افزود که طی یک هفته اخیر، ترکیه بیش از بیست بار مناطق مختلف در استان «دهوک» را هدف حمله قرار داده است و طی این حملات مکرر، دست‌کم سه نفر کشته و دو تن زخمی شدند که حال یکی از آنها وخیم است.

این بمباران‌ها همچنین خسارات زیادی به کشاورزان وارد کرده و مساحت زیادی از زمین‌های کشاورزی و روستایی در آتش سوخته‌ است.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد


خاتمی: برای استقرار صلح باید رژیم صهیونیستی از بین برود


واکنش رئیس دستگاه قضا به موشکی که در فاصله نزدیکش فرود آمد