حمله به ایران، حسرتی که در دل آمریکا و اسرائیل باقی خواهد ماند

شنبه 29 آذر 1399
18:43
حمله به ایران، حسرتی که در دل آمریکا و اسرائیل باقی خواهد ماند در 40 سال گذشته، هرگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی تهدیدی علیه ایران انجام داده اند، تحلیلگران و خبرنگاران جهان به ویژه منطقه آن را نشانه حمله قریب الوقوع به ایران دانسته اند و در این زمینه، دهها و صدها سناریو عنوان کرده اند اما حتی یک مورد آن نیز محقق نشده است.  

العالم – درگوشی

در همین راستا، خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا اخیرا ادعا کرده که ایران اقدام به راه اندازی تاسیسات هسته ای زیرزمینی فوردو کرده است، تحلیلگران سریعا این خبر را با خبر مخالفت ایران با دعوت مدیر آژانس بین المللی انرژی اتمی برای امضای توافق جدید هسته ای، سفر مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به رژیم صهیونیستی و خبر تصمیم کریستوفر میلر وزیر دفاع آمریکا برای توقف همکاری پنتاگون با تیم جو بایدن را در کنار یکدیگر قرار داده و اینگونه نتیجه گیری کردند که حمله نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران قریب الوقوع است.

اما این تحلیلگران گویا یک مورد را فراموش کرده اند و آن ترس شدید آمریکا و رژیم صهیونیستی از انتقام بزرگ ایران به خاطر شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و محسن فخری زاده است که باعث شده ارتشهای آمریکا و اسرائیل در آماده باش کامل باشند.

موضوع ربط دادن افزایش تحرکات ناوگان آمریکا و تعداد نیروهای آمریکایی در منطقه و دیدارهای مسئولین امنیتی و نظامی آمریکایی و اسرائیلی به قریب الوقوع بودن حمله به ایران، سناریویی تکراری است که نخ نما شده و چنین حمله ای مانند حسرت به دل آمریکا و رژیم صهیونیستی باقی خواهند ماند چرا که می دانند چنین حمله ای بهایی گزاف برای آنان خواهد داشت به ویژه برای رژیم صهیونیستی که از لانه عنکبوت سست تر است، به همین دلیل آنان قادر به تحمل واکنش قاطع گسترده و ایران نیستند و به هیچ عنوان مرتکب چنین حماقتی نخواهند شد.

0% ...

آخرین اخبار

دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران