«کرونای انگلیسی» تمام مرزهای عربستان را بست

دوشنبه 1 دی 1399
06:13
 «کرونای انگلیسی» تمام مرزهای عربستان را بست وزارت کشور عربستان سعودی از تعلیق همه پروازهای خارجی این کشور به مدت یک هفته خبر داد.

العالم - عربستان سعودی

وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد که به دنبال شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در تعدادی از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس به مدت یک هفته قابل تمدید پروازهای خارجی را تعلیق کرده و گذرگاه‌های زمینی و دریایی خود را بسته است.

به گزارش روزنامه سعودی «عکاظ»، این تصمیم به توصیه وزارت بهداشت عربستان سعودی و به دنبال شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا در تعدادی از کشورها از جمله انگلیس اعلام شده است.

در بیانیه وزارت کشور عربستان سعودی آمده است: «همه پروازهای خارجی بین المللی مسافران جز در موارد استثنایی به طور موقت به مدت یک هفته به حالت تعلیق درآورده شده است که تا یک هفته بعد از آن هم قابل تمدید است غیر از پروازهای خارجی که هم اینک در خاک عربستان هستند و به آنها اجازه ترک کشور داده می‌شود.»

ورود به عربستان سعودی از طریق گذرگاه‌های خشکی و دریایی برای مدت یک هفته به طور موقت تعلیق شده است که این مدت هم برای یک هفته بعد از آن هم قابل تمدید است.

بر اساس بیانیه وزارت کشور عربستان سعودی در این تصمیم، مطابق آنچه وزارت بهداشت با هماهنگی وزارت حمل و نقل تعیین می کند، جابجایی کالا، کالا و زنجیره تأمین از کشورهایی که ویروس جهش یافته در آنها ظاهر نشده است ، مستثنی است.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: روس‌اتم مصمم است طرح بوشهر با قدرت ادامه یابد


بهای نفت خام به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید


سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است


ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد


حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است


نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است


بهای نفت خام برنت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسید


کنایه قالیباف به بلوف ترامپ: پس از ۳ روز هیچ چاه نفتی در ایران منفجر نشد


یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود؛ تل آویو هفت کشتی را توقیف کرد


گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان