رایزنی نفتی زنگنه با معاون نخست وزیر روسیه/ تقویت همگرایی تهران ـ مسکو در شرایط تحریم های آمریکا

دوشنبه 1 دی 1399
17:55
رایزنی نفتی زنگنه با معاون نخست وزیر روسیه/ تقویت همگرایی تهران ـ مسکو در شرایط تحریم های آمریکا وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران که برای بررسی وضعیت بازار جهانی نفت به مسکو سفر کرده است ، در دیدار با معاون نخست وزیر روسیه، با اشاره به تحولات در عرصه جهانی گفت: در هر شرایطی روابط دو کشور دچار تغییر نخواهد شد و تهران مصمم به تحکیم روابط با مسکو است.

العالم ـ اروپا

بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران، در دیدار با الکساندر نوواکمعاون نخست وزیر روسیه، با اشاره نقش مهم و مثبت روسیه در اوپک و اوپک‌پلاس، تاکید کرد همکاری های دو کشور درحوزه انرژی روز به روز در حال گسترش است.

وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران گفت: در شرایط کنونی ، از جمله تحمیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر ایران و روسیه ، تقویت همگرایی و همکاری دوکشور بسیار مهم و تاثیرگذار است.

زنگنه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر همکاری نزدیک و تنگاتنگی در حوزه نفت و انرژی ، بین دوکشور وجود داشته است، تاکید کرد: ما همچنان خواستار تعمیق این همکاری‌ها به منظور بی اثر کردن پیامدهای تحریم هستیم.
وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در عرصه بین المللی تغییر و تحولات بسیاری شکل گرفته است ، گفت: در هر شرایطی روابط ایران و روسیه دچار تغییر نخواهد شد و تهران مصمم به تحکیم روابط با روسیه است.

به گزارش ایرنا، الکساندر نوواک معاون نخست وزیر روسیه هم در این دیدار با ابراز خرسندی از مناسبات رو به افزایش دو کشور گفت: روسیه نیز بطور قطع خواستار همگرایی بیشتر با ایران در همه زمینه‌ها و بویژه در حوزه نفت و انرژی است.
نوواک افزود: در سال‌های اخیر رایزنی بین اعضای اوپک و اوپک پلاس موثر بوده و روسیه تلاش کرده است نقشی سازنده ایفا کند.
این مقام عالی روس گفت: ایران و روسیه در حوزه نفت و انرژی همواره همکاری‌های نزدیک و روبه رشدی داشته اند و این همکاری‌ها همچنان تداوم خواهد یافت.
طرفین در این دیدار نقشه راه تداوم و توسعه همکاری های دو کشور فارغ از تحولات سیاسی بین المللی را ترسیم نمودند. همچنین پیگیری و اجرای توافقات و تفاهمات مربوط به حوزه انرژی در قالب کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور را مورد تاکید قرار دادند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است