احمد العلیی: مردم جنوب یمن ماهیت پلید ائتلاف سعودی و مزدور آن، منصور هادی، را درک کرده اند

پنج‌شنبه 4 دی 1399
19:31
احمد العلیی: مردم جنوب یمن ماهیت پلید ائتلاف سعودی و مزدور آن، منصور هادی، را درک کرده اند هماهنگ کننده جبهه جنوب یمن برای مقابله با هجوم و اشغال گفت که مردم استانهای جنوب یمن ماهیت پلید ائتلاف متجاوز سعودی و مزدوران این ائتلاف را درک کرده اند.

العالم یمن

احمد العلیی در گفت وگو با شبکه خبری العالم، افزود: دولتی که مزدوران آن را تشکیل داده اند هرگز موفق نمی شود چرا که به نفع مصالح ائتلاف متجاوز سعودی تشکیل شده نه ملت یمن و به همین دلیل این دولت مرده به دنیا آمده است.

طالب الحسنی خبرنگار یمنی نیز گفت: عربستان سعودی می کوشد با تشکیل دولتی مزدور، نبرد در استانهای جنوب یمن را متوقف کند چرا که در جامعه جهانی برایش مشکل ساز شده است اما همه مردم یمن و حتی اهالی جنوب می دانند این دولت مزدور است و به آنان خدمت نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم