معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی:

تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم

چهارشنبه 3 تير 1405
13:55
تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: با اتکا به توانمندی‌های بومی و همبستگی میان کشورهای عضو، می‌توانیم تهدیدهای نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌هایی برای ساخت نظمی نوین، عادلانه، امن و پایدار برای تمام بشریت تبدیل کنیم.

العالم - سیاسی
قدیر نظامی‌پور معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی در شانزدهمین نشست رؤسای نهادهای امنیتی و مشاوران امنیت ملی کشورهای عضو بریکس در دهلی‌نو اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای مشارکت فعال در شکل‌دهی به نقشه راه آینده بریکس بر اساس اولویت‌های زیر اعلام می‌کند.

وی موضوع نخست را تأسیس «نهاد مدیریت بحران و ارتقای تاب‌آوری بریکس» با هدف هماهنگ‌سازی ظرفیت‌های ملی، تبادل تجربیات و تقویت آمادگی جمعی در برابر تهدیدها و بحران‌های نوظهور عنوان کرد.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: اولویت دوم، ایجاد «شبکه یکپارچه پایش، هشدار زودهنگام و تبادل اطلاعات امنیتی» میان نهادهای امنیت ملی کشورهای عضو، به‌منظور تسهیل شناسایی به‌موقع و مقابله هماهنگ با تهدیدهای ترکیبی و فراملی است.

نظامی‌پور اولویت سوم را گسترش همکاری‌های راهبردی و جامع در چارچوب بریکس برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی، جلوگیری از مداخله خارجی در امور داخلی کشورهای مستقل و تقویت نظم چندجانبه مبتنی بر مشارکت عادلانه و فراگیر کشورهای جنوب جهانی برشمرد.

وی اولویت چهارم را تأسیس «کنسرسیوم نوآوری فناوری و هوش مصنوعی بریکس» با هدف توسعه ظرفیت‌های بومی، تحقق حاکمیت دیجیتال، کاهش وابستگی‌های فناورانه و مقابله با رویه‌های انحصارگرایانه در حوزه فناوری‌های پیشرفته دانست.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: با اتکا به توانمندی‌های بومی و همبستگی میان کشورهای عضو، می‌توانیم تهدیدهای نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌هایی برای ساخت نظمی نوین، عادلانه، امن و پایدار برای تمام بشریت تبدیل کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


پربیننده ترین خبرها