اولین ابتلا به کرونای انگلیسی در آلمان ثبت شد

جمعه 5 دی 1399
07:37
اولین ابتلا به کرونای انگلیسی در آلمان ثبت شد گونه جهش یافته ویروس کرونا که به سرعت در انگلیس در حال گسترش است برای اولین بار در آلمان گزارش شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر بهداشت ایالت بادن وورتمبرگ آلمان در بیانیه ای اعلام کرد که فرد مبتلا در تاریخ ۲۰ دسامبر (۳۰ آذر) از فرودگاه هیترو لندن به فرانکفورت برای ملاقات بستگان خود آمده بود که آزمایش وی مثبت شد. تحلیل ژنتیکی بیشتر بر روی این نمونه در آزمایشگاهی در برلین مورد B.۱.۱.۷(گونه جهش یافته) را تایید کرد.

این ایالت جنوب غربی آلمان که با فرانسه و سوئیس مرز مشترک دارد، اعلام کرد که این اولین مورد شناخته شده در آلمان است.

گسترش سریع گونه جدید و جهش یافته ویروس کرونا که در انگلیس شایع شده است کشورهای اروپایی را بر آن داشته تا ارتباط های حمل و نقل را با لندن قطع کنند.

سنگاپور به عنوان یک کشور جنوب شرقی آسیا روز پنجشنبه اولین مورد ابتلا به گونه جهش یافته ویروس کرونا را تایید کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس کمیته مشورتی دولت انگلیس (NERVTAG) در زمینه بیماری‌های تنفسی فاش کرد که ویروس کرونا اولین بار ۳۱ شهریور شناسایی شد. این در حالی است که مقامات لندن تا دو هفته پیش این خبر را کتمان کرده بودند.

بر اساس مطالب اظهار شده در این جلسه گونه جهش یافته کرونا از سپتامبر (شهریور) وجود داشته اما فقط در ۸ دسامبر (۱۸ آذر) دانشمندان متوجه خطرناک بودن آن شده و در ۱۱ دسامبر (۲۱ آذر) آن را اعلام کرده اند.

به گفته سخنرانان این نشست، گونه جدید تا ۷۰ درصد مسری تر بوده و بارِ (load) ویروسی افراد مبتلا به آن بالاتر است. این می تواند به دلیل توان باز تولید زیادتر این ویروس باشد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید