اختصاصی العالم؛

کشف مین انفجاری در یک کشتی در بندر بصره

جمعه 12 دی 1399
16:48
خبرنگار العالم اعلام کرد نیروهای امنیتی عراق در تلاش برای خنثی کردن مین انفجاری در یکی از کشتی های بندر نفتی بصره هستند.

العالم ـ عراق

خبرنگار شبکه خبری العالم افزود: برخی طرف های عراقی، برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس را متهم کردند که با این اقدام به دنبال ایجاد ناامنی در کشور هستند.

وی گفت: نیروهای امنیتی یک مین با وزن 28 کیلوگرم در یک کشتی در مقابل سواحل کشور کشف کردند و برای خنثی کردن آن می کوشند.

خبرنگار العالم اظهار داشت: این حادثه افکار عمومی عراق را به خود مشغول کرد و نخستین اتفاق در نوع خود است.

وی گفت: خبرها حاکی از آن است که این کشتی از سواحل امارات به بندر بصره آمده است.

ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق امروز جمعه درخصوص عملیات نجات یک کشتی وابسته به شرکت "سومو" در آبهای منطقه ای توضیحاتی ارائه داد.

ستاد اطلاع رسانی امنیتی در بیانیه ای گفت: در ساعت 4 عصر روز گذشته(پنجشنبه) یک جسم خارجی عجیب متصل به یکی از کشتی ها در منطقه انتظار در آبهای منطقه ای کشف شد و گمان می رفت که یک مین دریایی باشد. این کشتی 28 مایل از بنادر نفتی ما دور بود. متعاقبا مشخص شد که این کشتی توسط شرکت بازاریابی نفتی "سومو" اجاره شده است و در کنار آن کشتی دیگری است که از آن سوختگیری می کند. فورا تیم خنثی سازی مواد منفجره در وزارت کشور تشکیل و به صورت هوایی به فاو انتقال داده شد و سپس با هماهنگی نیروی دریایی عراق، به سمت کشتی مربوطه حرکت کرد و علی رغم ارتفاع و شدت حرکت امواج توانست کشتی دیگر را تخلیه و کشتی مورد نظر را که مین دریایی بزرگی به آن متصل شده بود، متوقف کند.

در این بیانیه آمده است: تیم خنثی سازی مواد منفجره در حال خنثی کردن این مین و تخلیه کشتی هستند و نیروهای دریایی عراق نیز به همراه تیم مذکور برای موفقیت این عملیات، تلاش می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت