مرگ 4 شهروند ترکیه در حمله تروریستی در سومالی

شنبه 13 دی 1399
21:30
مرگ 4 شهروند ترکیه در حمله تروریستی در سومالی وزارت خارجه ترکیه از مرگ چهار شهروند خود در سومالی طی حمله تروریستی که گروه «الشباب» آن را بر عهده گرفته، خبر داد.

العالم- ترکیه

وزارت خارجه ترکیه غروب شنبه به وقت تهران کشته شدن چهار تن از کارکنان یک شرکت ترکیه‌ای از جمله یک شهروند این کشور در انفجار انتحاری در سومالی را تایید کرد.

به نوشته وبگاه «تودی» در بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده است، کارکنان شرکت راه و ساختمان سازی ترکیه‌ای مشغول احداث جاده‌ای نزدیک «موگادیشو» پایتخت سومالی بودند که این حادثه تروریستی رخ داد.

به گزارش این منبع خبری، یک سخنگوی گروه تروریستی الشباب مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

منابع خبری صبح شنبه از وقوع انفجاری انتحاری در حومه موگادیشو، پایتخت سومالی خبر دادند. شبکه «الجزیره» به نقل از خبرنگار خود در سومالی گزارش داد که حمله‌ای در حومه جنوبی موگادیشو انجام شده است که در پی آن، سه نفر کشته و ده نفر دیگر مجروح شده‌اند. با این حال، یک منبع امنیتی به خبرگزاری «آناتولی» نوشت که در پی یک انفجار انتحاری در حومه موگادیشو، دو غیرنظامی کشته و یازده تن دیگر مجروح شده‌اند.

پیشتر منابع خبری گزارش دادند که دستکم پنج کارگر ترکیه‌ای بعد از حمله انتحاری نزدیک موگادیشو مجروح شدند و یکی از آنها حالش وخیم است. ترکیه بزرگترین پایگاه نظامی در سومالی رادارد. یک منبع نظامی در این باره گفت که هیچکدام از نظامیان این کشور در این حمله تروریستی اسیبی ندیدند. ترکیه حدود 400 میلیون دلار به سومالی کمک مالی کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران


سئول: آتش‌سوزی در موتورخانه بود/ هیچ آسیبی به ۲۴ خدمه کشتی در هرمز نرسید


شکار بولدوزرهای نظامی ارتش اسرائیل توسط حزب الله


بلومبرگ : تنگه هرمز ساعات اولیه صبح امروز تقریباً خالی از تردد بود


آتش‌سوزی در اسکله بندر دیر؛ 4 لنج تجاری طعمه حریق شدند


هوای تهران ناسالم شد


حمله ارتش آمریکا به یک کشتی در کارائیب/ 2 نفر کشته شدند


همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود


قالیباف: استمرار وضع موجود برای آمریکا غیر قابل تحمل است


اژه‌ای: باید دشمن را در جنگ اقتصادی خلع سلاح کنیم