نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک/ تداوم صدرنشینی استقلال

دوشنبه 15 دی 1399
18:43
نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک/ تداوم صدرنشینی استقلال دیدار استقلال و آلومینیوم اراک در رقابت های هفته دهم لیگ برتر بیستم فوتبال ایران با نتیجه دو بر صفر به نفع استقلالی ها به پایان رسید.

العالم - ایران/ورزشی

استقلال پس از 6 هفته شکست‌ناپذیری که با کسب سه پیروزی و سه مساوی برای آنها همراه بود، با برد در دیدار اخیرش مقابل گل‌گهر سیرجان به صدر جدول رسید و شرایط خوبی پیدا کرد ولی آبی‌ها امروز در دیدار دشواری به مصاف شاگردان رسول خطیبی رفتند چراکه تیم این سرمربی هم در 6 بازی قبلی باختی نداشته و 10 امتیاز به دست آورده است و تا کنون با دو گل ارسلان مطهری و قایدی از آلومینیوم پیش افتاده و در آستانه برد قرار دارند.

لحظات حساس
دقیقه 1: حامد پاکدل در محوطه جریمه استقلال سرنگون شد که در این صحنه داور اعتقادی به پنالتی نداشت.
دقیقه 2: پاس باقرپسند به پشت محوطه جریمه استقلال و شوت روی پای سید مهدی حسینی از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 9: اشتباه در خط دفاعی آلومینیوم نزدیک بود گل اول استقلال را به همراه داشته باشد که شوت ارسلان مطهری را پورحمیدی در اختیار گرفت.

دقیقه 12: ارسال وریا غفوری از سمت راست زمین پس از دفع توپ امیرمحمد هوشمند به ارسلان مطهری برخورد کرد و به بیرون رفت.

دقیقه 20: احمد موسوی با فرار عالی از سمت راست زمین پاس وریا غفوری را گرفت که ارسال خوب او را مهاجمان استقلال نتوانستند استفاده کنند تا توپ پس از برخورد به مهدی‌پور دفع شود.

دقیقه 22: محمد دانشگر از سمت چپ محوطه جریمه آلومینیوم نفوذ کرد که شوت روی پای او از زاویه بسته به تور کنار دروازه اصابت کرد.

دقیقه 25: ارسال مهدی مهدی‌پور از روی کرنر سمت چپ به زمین با عبور از روی سر مدافعان آلومینیوم و مهاجمان استقلال به مهدی قایدی رسید والی این بازیکن به اوت رفت.
دقیقه 26: سانتر شریفات از جناح راست را باقرپسند به پاکدل رساند، اما شوت او در موقعیت عالی توسط مظاهری دفع شد.


دقیقه 29: ضدحمله سریع آلومینیوم می‌توانست گل اول این تیم را به همراه داشته باشد که بازهم شوت پاکدل ثمری نداشت و در اختیار مظاهری قرار گرفت.

دقیقه 37: ارسال دقیق سید احمد موسوی از سمت راست زمین با ضربه سر فرشید اسماعیلی به بیرون رفت.

دقیقه 41: شوت مهدی قایدی از پشت محوطه جریمه با اختلاف کمی از کنار دروازه آلومینیوم راهی اوت شد.

دقیقه 45+2: ارسال مصطفی احمدی از روی کرنر سمت راست زمین و ضربه سر حامد پاکدل را رشید مظاهری جمع کرد.

دقیقه 47: جابر انصاری موقعیت خوبی مقابل محوطه جریمه استقلال داشت که شوت کم‌قدرت زمینی او را مظاهری جمع کرد.

دقیقه 53: مهدی مهدی‌پور از روی ضربه ایستگاهیِ سمت راست زمین ارسال خوبی به محوطه جریمه آلومینیوم کرد که ضربه سر دانشگر در اختیار پورحمیدی قرار گرفت.

دقیقه 58: حرکت تند و تیز مهدی قایدی از سمت راست زمین موقعیت خوبی برای استقلال به وجود آورد که پاس به بیرون او و شوت زمینی مسعود ریگی با تکل به موقع هوشمند به کرنر رفت.

دقیقه 64: فرشید اسماعیلی پشت محوطه جریمه آلومینیوم صاحب توپ شد که شوت زمینی او در دستان پورحمیدی جای گرفت.

دقیقه 78: حمله همه جانبه استقلال را شیخ دیاباته نتوانست در موقعیت تک به تک استفاده کند و ارسال او و ضربه سر ارسلان مطهری توسط پورحمیدی دفع شد و در ریباند مهاجمان آبی‌پوش در باز کردن دروازه آلومینیوم ناکام بودند.

دقیقه 81: سید مهدی حسینی از پشت محوطه جریمه شوت‌زنی کرد که ضربه او را مظاهری در اختیار گرفت.

دقیقه 90+2: دیاباته فرصت عالی گلزنی را هدر داد و شوت او از کنار دروازه آلومینیوم به اوت رفت.

در نهایت این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

0% ...

آخرین اخبار

چشم طمع لندن و واشنگتن به دریاهای سرخ و عرب به بهانه حمایت از کشتیرانی


بیانیه مشترک «آسه‌آن» درباره بحران خاورمیانه و تأکید بر آزادی دریانوردی و خودداری از درگیری


ادعای وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا هفته آینده برگزار می شود


نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا