ربودن یک افسر سعودی در مارب و تهدید ائتلاف متجاوز به انجام حملات نظامی علیه قبایل

چهارشنبه 17 دی 1399
21:08
ربودن یک افسر سعودی در مارب و تهدید ائتلاف متجاوز به انجام حملات نظامی علیه قبایل
منابع رسانه ای تاکید کردند که عناصر مسلح ناشناس روز سه شنبه یک افسر سعودی را ربودند و او را به مکانی ناشناس در استان مارب در شرق یمن منتقل کردند.

العالم ـ یمن

رسانه های داخلی یمن از یک منبع محلی در استان مارب نقل کردند که قرار بود این افسر سعودی نشستی با عناصر مسلح قبیله ای براگزار کند، اما ساعاتی قبل از دیدار ربوده شد. گمان می رود که این عناصر مسلح وابسته به القاعده باشند.

برخی اطلاعات حاکی از آن است که صغیر بن عزیر رییس ستاد ارتش در وزارت دفاع دولت مستعفی منصور هادی نشستی فوق العاده با شماری از فرماندهان نظامی برگزار کرد و عملیات ربودن یکی از افسران سعودی در مناطق تحت سیطره اش را مورد بررسی قرار داد.

بن عزیز در این نشست که با حضور شماری از مشایخ مارب برگزار شد، برخی قبایل مارب را متهم کرد که در پس عملیات ربودن افسر سعودی هستند.

فرماندهان نظامی سعودی تهدید کردند که اگر طی 48 ساعت محل حضور این افسر مشخص نشود، دست به حملات مسلحانه ای علیه قبایلی که به ربودن افسر سعودی متهم هستند، خواهند زد.

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است