سناتور هم حزبی ترامپ، خواستار اعلام پیروزی بایدن شد/ رامنی، اقدام ترامپ و حمله شورشیان به کنگره را محکوم کرد

پنج‌شنبه 18 دی 1399
07:58
سناتور هم حزبی ترامپ، خواستار اعلام پیروزی بایدن شد/ رامنی، اقدام ترامپ و حمله شورشیان به کنگره را محکوم کرد میت رامنی سناتور جمهوریخواه آمریکا با محکوم کردن اقدامات حامیان رییس جمهوری این کشور، از همکاران جمهوری خواه خود خواست جو بایدن را به عنوان پیروز انتخابات ۲۰۲۰ اعلام کنند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش سی ان ان، سناتور جمهوریخواه از ایالت یوتا حمله چهارشنبه شب به ساختمان کنگره را به عنوان "شورش" محکوم کرد و از همکاران جمهوری خواه خود خواست اعتراض به آرای الکترال کالج را کنار گذاشته و جو بایدن را به عنوان پیروز انتخابات ۲۰۲۰ اعلام کنند.

سناتور رامنی در صحن جلسه سنا گفت: آنچه امروز در اینجا اتفاق افتاد شورشی بود که توسط رئیس جمهوری ایالات متحده تحریک شده بود.

رامنی در ادامه به برخی از همکاران خود در حزب جمهوریخواه هشدار داد که در صورت مخالفت با آرای الکترال کالج آنها سلامت دموکراسی آمریکا را به خطر می اندازند و میراث خود را لکه دار می‌کنند.

وی افزود: بهترین کاری که می توانیم به رای دهندگانی که ناراحت هستند انجام دهیم، گفتن حقیقت به آنها است.

به گزارش ایرنا، نشست کنگره برای شمارش آرای الکترال کالج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تایید پیروزی جوبایدن که در پی یورش طرفداران شورشی ترامپ به ساختمان کنگره تعلیق شده بود، پس از حدود ۶ ساعت و اخراج شورشیان توسط نیروهای ضدشورش دوباره از سرگرفته شد.

در جریان این شورش و درگیری یک زن کشته شد.

مایک پنس معاون ترامپ که ریاست جلسه کنگره را برعهده دارد در سخنان خود در شروع دوباره جلسه کنگره با محکوم کردن حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره گفت که خشونت هرگز برنده نخواهد شد.

پنس که چهار سال معاون ترامپ بود حاضر نشد دستور او برای برهم زدن جلسه کنگره و جلوگیری از تایید بایدن را بپذیرد.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره