حماس: برخی کشورهای عربی مدعی اسلام هستند، ولی در صف صهیونیست‌ها قرار دارند

جمعه 19 دی 1399
13:46
حماس: برخی کشورهای عربی مدعی اسلام هستند، ولی در صف صهیونیست‌ها قرار دارند
یکی از رهبران جنبش حماس فلسطین می‌گوید برخی از کشورهای عربی که با صهیونیست‌ها ابراز دوستی می‌کنند، مخالف جهاد و جریان مقاومت هستند و در برابر اراده امت اسلام و ملت‌های خود ایستاده‌اند.

العالم - فلسطین اشغالی

«مشیر المصری» از رهبران جنبش حماس فلسطین تأکید کرد که کشورهای عربی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، دچار «انحطاط دیپلماتیک» شده‌اند.

پایگاه خبری «العهد» به نقل از المصری گزارش داد، این کشورهای عربی با صهیونیست‌ها ابراز دوستی می‌کنند، مخالف جهاد و جریان مقاومت هستند و در برابر اراده امت اسلام و ملت‌های خود ایستاده‌اند.

وی تصریح کرد، غزه که در محاصره قرار دارد، تمامی معادلات غیر ممکن را بر هم زد، تاریخ را بار دیگر خواهد نوشت و رهبران، سربازان و مردم این منطقه، در نبرد مقدماتی برای آزادسازی فلسطین قرار دارند.

این مسئول فلسطینی خاطر نشان کرد، برخی از طرف‌های عربی امروز، با دروغ و ریا، مدعی اسلام هستند، ولی در صف صهیونیست‌ها قرار دارند و چنین اقدامی، کودتایی علیه میراث امت اسلامی در یاری رساندن به ملت فلسطین است.

المصری ادامه داد، فلسطین مسئله هر مسلمانی است و «هیچ بازگشتی از مسیر مقاومت وجود ندارد تا اینکه وعده پروردگار ما برای آزادسازی سرزمین خود از چنگ یهودی‌های متجاوز محقق شود».

وی ضمن محکوم کردن عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، تصریح کرد، این کشورها، ضد محور جهاد و مقاومت هستند.

این رهبر حماس تأکید کرد، عادی‌سازی مورد پذیرش ملتهای عربی و اسلامی نیست و این ملتها، عادی‌سازان و کسانی را که مشتاق دیدار با دشمن صهیونیستها هستند، رد می‌کنند

المصری با تأکید بر کارآیی جهاد و مقاومت برای آزادسازی فلسطین، از مواضع آزادگان مسلمان و مخالفان عادی‌سازی قدردانی کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره