حضور معاون ترامپ در مراسم تحلیف بایدن

يکشنبه 21 دی 1399
08:34
حضور معاون ترامپ در مراسم تحلیف بایدن مایک پنس در مراسم تحلیف جو بایدن «شرکت می‌کند».

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، یک مقام ارشد دولت آمریکا گفت مایک پنس، معاون اول رئیس جمهور ایالات متحده در مراسم تحلیف جو بایدن، رئیس جمهور منتخب، در ۲۰ ژانویه شرکت خواهد کرد.

نام این مقام ارشد دولت فاش نشده است، اما بسیاری از رسانه‌های آمریکا از جمله نیویورک تایمز، «یو اس ای تودی»، «ان بی سی نیوز»، رادیو «ان پی ار» و بلومبرگ به نقل از افراد نزدیک به مایک پنس از حضور وی در مراسم تحلیف جو بایدن خبر دادند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد که در مراسم تحلیف جو بایدن شرکت نخواهد کرد.

جو بایدن هم در واکنش به این اظهارات دونالد ترامپ روز گذشته گفت، این موضوع خوبی است که او در مراسم تحلیف حضور نخواهد یافت.

با این حال، جو بایدن گفت٬ خوشحال است که معاون رئیس جمهور مایک پنس در مراسم تحلیف شرکت خواهد کرد.

شبکه ان بی سی هم می‌گوید اعلام خبر حضور معاون اول رئیس جمهوری آمریکا در مراسم تحلیف جو بایدن نشانه دیگری از شکاف بین دونالد ترامپ و مایک پنس پس از حمله به ساختمان کنگره آمریکا در روز چهارشنبه است.

در جریان حمله شماری از خشونت طلبان طرفدار دونالد ترامپ به ساختمان کنگره در روز چهارشنبه، دست کم پنج نفر از جمله یک افسر پلیس کشته و ده‌ها نفر بازداشت شدند.

در صورت شرکت نکردن دونالد ترامپ در مراسم تحلیف جو بایدن، اين چهارمين مورد از عدم شرکت يک رييس جمهور در مراسم رسمی ادای سوگند جانشين خود در تاريخ آمريكا خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد


بقائی: در روز ارتش، یاد و خاطره غیور مردان ناو دنا را گرامی می‌داریم


قالیباف: ارتش، نماد اقتدار، امنیت و مرزبانی از ایران است


قرارگاه خاتم‌الانبیا: کنترل تنگه هرمز به حالت قبلی بازگشت


تاکید رئیس قوه قضائیه بر پیگیری تجاوزات و جنایات دشمن


انهدام هسته‌های وابسته به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونی