پلوسی: ترامپ خطرناک است/ باید مورد پیگرد حقوقی قرار بگیرد

يکشنبه 21 دی 1399
16:36
پلوسی: ترامپ خطرناک است/ باید مورد پیگرد حقوقی قرار بگیرد رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای، ترامپ را «خطرناک» توصیف کرد و گفت وی باید مورد پیگرد حقوقی قرار بگیرد.

العالم - آمریکا

«نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با برنامه «۶۰ دقیقه» در شبکه سی‌بی‌اس شدیداً دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور را به دلیل حمله هوادارانش به ساختمان کنگره به باد انتقاد گرفت.

به نوشته پایگاه شبکه خبری «فاکس نیوز»، پلوسی در این مصاحبه که مشروح آن یکشنبه شب (به وقت محلی) در شبکه سی‌بی‌اس پخش می‌شود، ترامپ را با توجه به تحریک هوادارانش برای حمله به کنگره، «نابسامان، خطرناک و از لحاظ ذهنی آشفته» توصیف کرد و گفت وی باید مورد پیگرد قانونی قرار بگیرد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به این پرسش که چه کسی قوه مجریه دولت را هدایت می‌کند گفت: «متأسفانه شخصی که هدایت قوه مجریه را بر عهده دارد، رئیس‌جمهور نابسامان، خطرناک و از لحاظ ذهنی آشفته آمریکاست.»

پلوسی در ادامه گفت: «تنها چند روز دیگر مانده تا بتوانیم از او جان سالم به در ببریم، اما او اقدامی بسیار جدی انجام داده و باید پیگرد حقوقی علیه او انجام شود.»

وی همچنین استناد به متمم ۲۵ قانون اساسی برای بر‌کناری ترامپ را محتمل دانست.

این در حالی است که شبکه «سی‌ان‌ان» هم بامداد یکشنبه به نقل از یک منبع نزدیک به نفر دوم دولت این کشور گزارش داد: «مایک پنس معاون رئیس‌جمهور تلاش برای توسل به متمم بیست و پنجم قانون اساسی را رد نکرده است و می‌خواهد این گزینه را برای مقابله با وضعیتی که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ بی‌ثبات‌تر بشود، حفظ کند».

از سوی دیگر به گفته کارشناسان حقوقی، حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره، ممکن است پای او را به پرونده‌های قضایی جدیدی باز کند.

وزارت دادگستری آمریکا روز چهارشنبه که این حادثه مرگبار رخ داد، اتهاماتی را علیه ۵۵ نفر از این مهاجمین مطرح کرده است.

با اینکه مقامات قضایی فعلی می‌گویند نمی‌توان ترامپ را به خاطر اظهاراتش پیش از آغاز این حمله مورد اتهام قرار داد، ممکن است وزیر دادگستری دولت بعدی او را به تحریک به اقدامات مجرمانه متهم و محاکمه کند.

ترامپ هنگام ترک کاخ سفید علاوه بر موارد فوق، با ۶ اتهام دیگری نیز مواجه خواهد بود. او که تا کنون شماری از نزدیکان خود را مورد عفو قرار داده است، قصد دارد در روزهای پایانی دولتش خود را نیز مورد عفو قرار دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تناقض گویی های ترامپ؛ رییس جمهور آمریکا باز هم ایران را تهدید کرد


گزارش عراقچی از سفر به چین؛ تقدیر از پیشنهاد چهاربندی پکن برای صلح


نخست‌وزیر لبنان: مذاکرات با اسرائیل به معنای عادی سازی روابط نیست


زخمی شدن ۲ نظامی اسرائیلی در جنوب لبنان


استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود


تأکید رهبران عمان و مصر بر تقویت دیپلماسی در مذاکرات ایران و آمریکا


عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است


دستور رئیس‌جمهور به وزیر دادگستری برای برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار


معاون اجرایی ارتش: سبد اهداف نیروهای مسلح توسط شهید سپهبد موسوی تعریف شده بود