لیبرمن: نتانیاهو برای تکرار سناریوی آشوب آمریکا برنامه ریزی می کند

دوشنبه 22 دی 1399
08:36
لیبرمن: نتانیاهو برای تکرار سناریوی آشوب آمریکا برنامه ریزی می کند وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی نسبت به تلاش نخست وزیر این رژیم برای تکرار سناریوی آشوب در کنگره آمریکا، در اراضی اشغالی هشدار داد.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از الغد، «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به دنبال تکرار سناریوی آشوب در آمریکا، اینبار در اراضی اشغالی است.

وی با اشاره به یورش طرفداران رئیس جمهور آمریکا به ساختمان کنگره افزود: اگر نخست وزیر اسرائیل موقعیت خود را از دست بدهد ممکن است اتفاقات بدتری روی دهد.

لیبرمن ادامه داد: نتانیاهو فکر می کند که آن ها می خواهند قدرت را از او بدزدند و او می خواهد آن را حفظ کند. من او را به خوبی می شناسم و می دانم که این سناریویی است که او برنامه ریزی کرده و اگر در انتخابات شکست بخورد، قصد پذیرش شکست را ندارد. مطمئن هستم که نتانیاهو از طرفدارانش خواهد خواست تا به خیابان ها بیایند.

روز گذشته نیز، «الون بن دیوید» کارشناس نظامی رژیم صهیونیستی در مقاله ای نوشته بود که صهیونیست ها با دیدن آشوب های آمریکا این سؤال را از خود می پرسند که آیا ممکن است این درگیری ها و آشوب ها به اراضی اشغالی نیز کشیده شود؟

وی ادامه داد: جواب کاملاً مشخص است؛ بله.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان


نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس