جزئیات جدید از بازداشت "سلمان العوده" مبلغ مشهور عربستانی

دوشنبه 29 دی 1399
11:37
جزئیات جدید از بازداشت سازمان "دموکراسی برای جهان عرب اکنون" (داون) جزئیات جدیدی درمورد علت و شرایط بازداشت "سلمان العوده" مبلغ عربستانی منتشر کرده است.

العالم-عربستان سعودی

حکومت عربستان 37 اتهام به العوده وارد کرده که برخی از آنها شامل موارد ذیل است:

فساد فی الارض، دعوت به تغییر حکومت عربستان، دعوت به انقلاب و تحریک به آن در عربستان و حمایت از انقلاب های کشورهای عربی دیگر، پیوستن به گروه ها و اتحادیه های دینی مخالف با آیین علمای مورد قبول دولت، برانگیختن فتنه و تحریک جامعه و خانواده های زندانیان به درخواست آزادی آنها در رسانه ها و دخالت در امور یک کشور همسایه.

همچنین: پیوستن به گروه اخوان المسلمین و مدح آنها، پیوستن به شورای اروپایی فتوا و تحقیق ، اعتراض به تحریم قطر، تشویق مردم به اهدای کمک های مالی به سوریه، تمسخر دستاوردهای حکومت عربستان، تحریک علیه دستگاه های امنیتی کشور، تجاوز کلامی به یکی از اعضای مدیریت کل پژوهش ها، درخواست آزادی یک شخص متهم به تروریسم.

"داون" همچنین بیان داشت که در طول مدت بازداشت العوده در زندان انفرادی، تخلفات زیادی در حق وی صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب