تداوم اعتراضات مردمی در تونس و درگیری با نیروهای امنیتی + عکس

سه شنبه 30 دی 1399
12:06
تداوم اعتراضات مردمی در تونس و درگیری با نیروهای امنیتی + عکس شمار زیادی از مردم تونس که بیشتر آنان از قشر جوان این کشور هستند، برای سومین روز متوالی دست به اعتراض زدند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند.

العالم - تونس

شامگاه دوشنبه (روز گذشته) بار دیگر اعتراضات و درگیری بین معترضان و نیروهای امنیتی تونس آغاز شد.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که این درگیری‌ها بین نیروهای امنیتی و شماری از جوانان معترض در محله «التضامن» پایتخت تونس صورت گرفته بود.

در پی این درگیری‌ها، نیروهای گارد ملی نیز عازم این منطقه شدند، ولی اعتراضات باز هم ادامه پیدا کرد.

خبرنگار اسپوتنیک گفت که اعتراضات با تخریب و اغتشاش و تعقیب و گریز بین نیروهای امنیتی و جوانان تونسی همراه بود.

به گزارش این خبرگزاری، نیروهای امنیتی تونس با استفاده از گاز اشک‌آور معترضان را متفرق کردند. افراد معترض، راهها را بسته و لاستیکها را آتش زدند.

وزارت کشور تونس نیز روز گذشته خبر داد که در پی این اعتراضات، ۶۳۰ نفر را بازداشت کرده است که بیشتر آنان از افراد نوجوان و جوان هستند.

«قیس سعید» رئیس جمهور تونس نیز شامگاه گذشته هشدار داد که جوانان این کشور به خاطر فقر خود، در این کشور هرج‌ومرج ایجاد نکنند.

این در حالی است که از سه روز پیش، مناطق و استانهای مختلف تونس شاهد اعتراضات مردمی است. این اعتراضات به خاطر وخامت اوضاع معیشتی و اقتصادی است که این کشور با آن روبروست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان