واکنش وزارت اقتصاد به استعفای رئیس سازمان بورس

سه شنبه 30 دی 1399
21:37
واکنش وزارت اقتصاد به استعفای رئیس سازمان بورس وزارت اقتصاد طی اطلاعیه‌ای در واکنش به استعفای رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: این‌ موضوع در جلسات آتی شورای عالی بورس و اوراق بهادار طرح و درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

العالم - ایران/اقتصادی

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز(سه‌شنبه، ۳۰ دی) استعفای خود را تقدیم وزیر اقتصاد و رئیس شورای عالی بورس و اوراق بهادار کرد که وزارت اقتصاد در واکنش به آن، در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در خصوص استعفای حسن قالیباف‌اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، این موضوع در جلسات آتی شورای عالی بورس و اوراق بهادار طرح و تصمیم‌گیری خواهد شد.

طبق این گزارش و بر اساس قانون بازار اوراق بهادار، در صورت استعفای هر یک از اعضای هیأت‌مدیره، جانشین وی برای مدت باقی‌مانده، ظرف ۱۵ روز حسب مورد به ترتیب مقرر در ماده (۶) قانون، توسط شورای عالی بورس و اوراق بهادار به عنوان بالاترین رکن بازار اوراق بهادار تعیین می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت روز مقاومت آغاز شد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم